noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

İçeriye Bi Bakın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ogulcan1787123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 435

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Sa ben 2 serverde GM lik yaptım ama serverler kapandı yada haksızlığa uğradım bana suç attılar GM likten atıldım :S

1. GM liğim BlueDark denilen bir severdi.
Bu serverin kurucusu kız.
Bana site kur sana GM lik vericem dedi bende tamam deyip kurdum ama kurduktan sonra şifresini verdim sitenin GM yaptı sonra siteye yeni resimler eklemek için şifresini denedim olmadı bende dedim boşwer zaten GM yaptı deyip bıraktım.Ondan 2 gün sonra bana gelip sitenin şifresini değiştirip kendi üzerine çekmişsin dedi ben daha siteye giremiyorum msn adresini kendi üstüme nasıl çekiyim yada şifresini değiştiriyim sonra beni ağdan attı ve bidaha da giremedim :S

2. GM liğim çok iyi bi arkadaş tanıdık olduğu için güvendiği için bana gmlik verdi.
Ama oyununda çok dc olayı oluyodu mesela 2 dk da bir atar yada yarım dakkada bir sonra dedim boşwer böyle dc li kalsın ama daha sonra yeniden kurarım dedi ve oyununu kapattı CS 1.6 da kendine sw kurdu .

Deneyimim var eğer gm ararsanız msn adresim : gs_ogulcan_01@hotmail.com

Hamachili yada Hamachisiz hiç fark etmez 2 sindede oyuna girebiliyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri