- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
ateş olmayan yerden dumanı siz cıkartıosunz yok haymanliy buggyi soyms falan biz buggy 1 2 güne buluruz o iftira atan arkadas canını sıkmasn
Siz çıkartıyorsunuz diyosunda ortası bulunsun diye uraşıyorum
2 taraftada bişeyler vardır ayrıca sen bana kimsenin avukatlıgını
yapma uğur kendi sorunlarını kendisi çözebilecek yaş ve olgunluga
sahiptir heralde

- Konular
- 127
- Reaksiyon Skoru
- 99
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 127
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
Sizin sorununuzu bir anlasam birisi soymuş birisi soyulmuş diyor
şimdi ateş olmayan yerdende duman çıkmıyor onuda biliyoruz
2 taraflı bi olay 2 taraftada bi sorunlar var gibi ama olayın aslını
astarını tam bilmiyorum açıkcası birbirinizle insan gibi konuşup
çözmek yolu varken afedersinizde it dalaşına çevirmek ne
kadar doğru onuda bilemedim...
Ve sen uğur böyle bir olayda senden büyük birini hiç olmazsa
alttan alarak gel abi konuşalım diyip bir suçun yoksa aslını
anlatabilirsin bunu yapmak senden bişi eksiltmez heralde
haksızmıyım?
bnm kımseyle sorunum yok kagan onun sorununu anlamıs degılımamacıney benım kımsenın ıtemnde gozum yok kac ksıe ıtem yapmısm yardımetmsımdır ama adam cıkmıs attıgı ıftıralara baksana ama ona ınat suatı bulcamyuzlestırecem ben bıseyını almısmıyım gozunun onude desınde sussun cocuk kutsalını verdı depomda duruyor adam yok kutsal yok zırh caldın dıyor bnm zaten super kutslaım var zırhmda super napım baskasının ıtemını haksızlıga ıftıraya gelemem ben buyugun dıyorsunda baksana cocuk gıbıdavranıyor benım hakımda kımsenınkotu bısey dedıgı yok kendı kenıde bısler cıkarmıs kafasından konuyor suatla yuzlestırnce konusabılcekmı bkm merak edıyorum
- Konular
- 82
- Reaksiyon Skoru
- 92
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Tebrikler güzel bi düello olmuş.
Ama su ikili tartısma olayına gelirsek yok hileli yok ole yok bole,kardeşim bu hayalperestlikle olucak kavramlar değil.Adama hile diyosun eyw. koyarsın hile ss ini cıkar ortaya,bole boş tartısmalara girceğinize oyununuzu keyifli oynayıp takındı yapmasanız daha iyi.
VitoAbruzzi v NaGaSaKi / HayaL
Ama su ikili tartısma olayına gelirsek yok hileli yok ole yok bole,kardeşim bu hayalperestlikle olucak kavramlar değil.Adama hile diyosun eyw. koyarsın hile ss ini cıkar ortaya,bole boş tartısmalara girceğinize oyununuzu keyifli oynayıp takındı yapmasanız daha iyi.
VitoAbruzzi v NaGaSaKi / HayaL
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
bnm kımseyle sorunum yok kagan onun sorununu anlamıs degılımamacıney benım kımsenın ıtemnde gozum yok kac ksıe ıtem yapmısm yardımetmsımdır ama adam cıkmıs attıgı ıftıralara baksana ama ona ınat suatı bulcamyuzlestırecem ben bıseyını almısmıyım gozunun onude desınde sussun cocuk kutsalını verdı depomda duruyor adam yok kutsal yok zırh caldın dıyor bnm zaten super kutslaım var zırhmda super napım baskasının ıtemını haksızlıga ıftıraya gelemem ben buyugun dıyorsunda baksana cocuk gıbıdavranıyor benım hakımda kımsenınkotu bısey dedıgı yok kendı kenıde bısler cıkarmıs kafasından konuyor suatla yuzlestırnce konusabılcekmı bkm merak edıyorum
Yani konuşmadan çözelemiyor hiç birşey

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)