HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
BeyLer Son günLerde Hamachili Hamachisiz farketmez,Server Paylaşımlarında Hamachili Serverleri Görmezden gelindiğini fark ettim.Bu yüzden Bu konuyu açmak istedim
ÖncelikLe HamacHili Serverlere Nasıl Girileceğini Anlatayım.
önceLikLe VerdikLerimi indirin..
LogMeinHamachi:Servere Bağlanmamız İçin gerekli.
Mc Set:BununLa oyuna gireceğiz.
Pack:Log Hatası almamak için bunu metin2 nizin içindeki Pack dosyası ile değiştirin.(bakın değiştirin diyorum içine atın demiyorum)
Şimdi Geldik Nasıl gireceğim ? sorusuna..
1.adım:İndirdiğiniz Logmein Hamachi yi kurunuz.
2.adım:İndirdiğiniz Mc seti Metin2nin klasorune atınız.
3.adım:İndirdiğiniz Packi Metin2 Klasorunun İçindeki Pack dosyasıyla Değiştiriniz.(Metin2 Nin Klasoru sizde Metin2_Turkey olarak da olabilir)
Şimdi Geldik Ağlara bağlanmaya..
Hamachiyi ÇalışTırıyoruz.Üstte görüleceği üzere "Ağ" diye bir seçenek olacak ona tıklıyoruz.Karşımıza Bir Ağa Bağlan ve Yeni Bir Ağ oluştur gelecektir.Biz Bir ağa Bağlan a tıklıyoruz.Sonra Karsımıza kucuk bır ekran gelecektir.Üs boşluga Ag ismini Altada Ağ şifresini yazıyoruz.
Örnek:Karamt2(Ağı Sallıyorum arkadaslar denemeyin)
Örnek:Şifre:123(genellikle Şifreler bu olur)
Ağımıza Bağlandıktan sonra Server Kurucusunu bulmamız gerekecektir.Bunun İçin Yapmamız Gereken Hamachili Serverin Konusunde mc: adıyla verilen sayılara bakacağız.
Örnek:5.45.45.21
Bu mc ye Sahip Olan kişi Serverin Sahibidir.Hamachi Ağında Her adın yanında İp numarası yazar.Bununla Server Sahibini Bulabilirsiniz.
Şimdi Geldik Oyuna nasıl gireceğiz?
Metin2 klasorune attıgımız mc setin içinde mc adında bir not defterı yapılandırması olacaktır.
Onu Açıyoruz.Sonra içindekilerin Hepsini Ama Hepsini Siliyoruz.Sonra oraya Server Sahibinin ipini yazıyoruz.Kaydedip çıkıyoruz.
Sonra Mc Set giriş Adlı Sura resimli launcher e tıklıyoruz.Ve altakı çince yazıya tıkladıkmı oyundayız.Oyunun adıyla acılan metin2 nin ısmı sizi yanıltmasın sakın.Metin2 yi Launcher dan acınca farklı mt2 ler cıkabilir ama bağlanacağı metin2 Yazdığınız İp numaralı Server Olacaktır.
Hamachili Serverlere giriş Konum buakdar.
Hamachili Serverler kurarım.
Navicat[Gm] ayarları yaparım.
Efsun Ayarları Değiştiririm.
Karşılığında hiç Birşey istemiyorum sadece Bir yorum bırakın teşekküre gerek yok
Msn:srocu_57@hotmail.com sorunlarınız ve server kurma ısteklerınız için ekleyebilirsiniz..
İİ günLer

ÖncelikLe HamacHili Serverlere Nasıl Girileceğini Anlatayım.
önceLikLe VerdikLerimi indirin..
LogMeinHamachi:Servere Bağlanmamız İçin gerekli.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Mc Set:BununLa oyuna gireceğiz.
Pack:Log Hatası almamak için bunu metin2 nizin içindeki Pack dosyası ile değiştirin.(bakın değiştirin diyorum içine atın demiyorum)
Şimdi Geldik Nasıl gireceğim ? sorusuna..
1.adım:İndirdiğiniz Logmein Hamachi yi kurunuz.
2.adım:İndirdiğiniz Mc seti Metin2nin klasorune atınız.
3.adım:İndirdiğiniz Packi Metin2 Klasorunun İçindeki Pack dosyasıyla Değiştiriniz.(Metin2 Nin Klasoru sizde Metin2_Turkey olarak da olabilir)
Şimdi Geldik Ağlara bağlanmaya..
Hamachiyi ÇalışTırıyoruz.Üstte görüleceği üzere "Ağ" diye bir seçenek olacak ona tıklıyoruz.Karşımıza Bir Ağa Bağlan ve Yeni Bir Ağ oluştur gelecektir.Biz Bir ağa Bağlan a tıklıyoruz.Sonra Karsımıza kucuk bır ekran gelecektir.Üs boşluga Ag ismini Altada Ağ şifresini yazıyoruz.
Örnek:Karamt2(Ağı Sallıyorum arkadaslar denemeyin)
Örnek:Şifre:123(genellikle Şifreler bu olur)
Ağımıza Bağlandıktan sonra Server Kurucusunu bulmamız gerekecektir.Bunun İçin Yapmamız Gereken Hamachili Serverin Konusunde mc: adıyla verilen sayılara bakacağız.
Örnek:5.45.45.21
Bu mc ye Sahip Olan kişi Serverin Sahibidir.Hamachi Ağında Her adın yanında İp numarası yazar.Bununla Server Sahibini Bulabilirsiniz.
Şimdi Geldik Oyuna nasıl gireceğiz?
Metin2 klasorune attıgımız mc setin içinde mc adında bir not defterı yapılandırması olacaktır.
Onu Açıyoruz.Sonra içindekilerin Hepsini Ama Hepsini Siliyoruz.Sonra oraya Server Sahibinin ipini yazıyoruz.Kaydedip çıkıyoruz.
Sonra Mc Set giriş Adlı Sura resimli launcher e tıklıyoruz.Ve altakı çince yazıya tıkladıkmı oyundayız.Oyunun adıyla acılan metin2 nin ısmı sizi yanıltmasın sakın.Metin2 yi Launcher dan acınca farklı mt2 ler cıkabilir ama bağlanacağı metin2 Yazdığınız İp numaralı Server Olacaktır.
Hamachili Serverlere giriş Konum buakdar.
Hamachili Serverler kurarım.
Navicat[Gm] ayarları yaparım.
Efsun Ayarları Değiştiririm.
Karşılığında hiç Birşey istemiyorum sadece Bir yorum bırakın teşekküre gerek yok

Msn:srocu_57@hotmail.com sorunlarınız ve server kurma ısteklerınız için ekleyebilirsiniz..
İİ günLer