Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Fatih Terim rövanşı aldı

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Karcemackers
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 152
Galatasaray'da teknik direktör Ftaih Terim ve yardımcıları pazartesi akşamı gerçekleşen idman sonrasında oynanan ayak tenisi maçının rövanşına çıktı

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'nın Wörgl kasabasında sürdüren Galatasaray'da futbolcular bugünkü antrenmanda Amerikalı performans uzmanı Adam Rochstein nezaretinde efor testine tabi tutuldu.

Fizik, kondisyon ve dayanıklılık testlerinin yapıldığı antrenman yaklaşık 45 dakika sürdü. Efor testinde yapılan koşuda Servet Çetin en dayanıklı oyuncu oldu ve testi birinci tamamladı. Tam kadro efor testinde hazır bulunan sarı-kırmızılı oyuncular daha sonra antrenman yapmadan otele geri döndü. Testlerin otelde de devam edecek olması nedeniyle akşam antrenmanın yapılmayacağı açıklandı.

Çalışmaların ardından Fatih Terim ve yardımcıları, Pazartesi akşamı gerçekleşen idman sonrasında oynanan ayak tenisi maçının rövanşına çıktı. Dün akşamki maçı kaybeden Fatih Terim, Claudio Taffarel ve Metin Çakıroğlu`nun takımı; Hasan Şaş, Ümit Davala ve Mert Çetin`in yer aldığı takıma karşı rövanşı 2-0`lık skorla aldı.

Öte yandan bugünkü antrenmanı izlemeye gelen Boran Göker adlı minik lösemi hastasına Arda Turan ve teknik direktör Fatih Terim top ve forma hediye etti. Arda 6 yaşındaki Boran ile top oynadıktan sonra Boran'ın alnından öptü. Boran'ın ailesi de Fatih Terim ve Arda'ya teşekkür etti
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst