emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

'Ibrahim ile konuştum ama...'

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fsanem11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 192

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Kupa finali öncesinde İbrahim Akın'a, “Bu maçta oynama, seni Beşiktaş'a alacağım” dediği kayıtlara geçen Beşiktaşlı Serdal Adalı, “Evet görüşme yaptım. Ancak 'Sakın oynama' demedim” ifadesini kullandı.

Türk futbolunda şok etkisi yaratan şike operasyonu çerçevesinde her geçen gün farklı isimler gündeme gelirken, son olarak Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı’nın, Büyükşehir Belediyespor’un yıldızı İbrahim Akın’la yaptığı telefon görüşmesi ortaya çıkmıştı. Kupa finali öncesinde gerçekleşen konuşmada Adalı’nın, “Sakın bu maçta oynama. Seni Beşiktaş’a alacağım” dediği, İbrahim Akın’ın da, “Galatasaray da beni istiyor ağabey” yanıtını verdiği kaydedildi. Bu konu hakkında FANATİK’e konuşan Adalı, iddiaları kesin bir dille yalanladı. Adalı, “Evet... Ben İbrahim’i aradım, Tayfur Hoca’nın kendisini bir sonraki sezon takımında görmek istediğini söyledim. Ancak ‘Bizim maçta oynama’ demedim. Başka bir şey yok altında. Araştırılsa da çıkmaz... Umarım Türk futbolu bu yaşanan tatsız olaydan en az zararı alır” dedi. Söz konusu karşılaşmada İbrahim Akın 1 gol atmış ve performansıyla göz doldurmuştu.

‘Şikeye teşebbüs’ derlerse...

Akın’ın bu performansına rağmen görüşmeler, ‘şikeye teşebbüs’ olarak yorumlanırsa Adalı ateşe düşecek. Beşiktaşlı yöneticinin, 5 yıldan 12 yıla kadar hapsi istenebilecek. Ancak bu olayda Beşiktaş Kulübü’ne herhangi bir ceza gelmeyeceği bildirildi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri