berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Turkmmo'yu böyle bilmezdim ...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LoneLyDay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 936
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar geçen 4 saatlik emeğimi verdim ve süper bir hile paylaştım. diğer konular 100 200 görüntülenme alırken benim konum 4.000 lerde idi. Sabit için "isim vermeyeceğim" bazı moderatörlere başvurdum. Bana gelen "yalan" cevaplar şöyle oldu.

- Bilgisayarımda Metin2 Yüklü değil diğer yöneticiye mesaj at o sabitler.
- Gereken ilgiyi gördüğü zaman sabitlicem (en saçma gelen bu)

Aradan zaman geçti ve ben konunun niye sabitlenmediğini öğrendim.

"MmoMt2 ye zarar vereceği için" Paylaştığım hileyi az çok bilirsiniz. PVP Efsun botu. Ben o konuya;

• Resim
  • Video
  • Çeviri
  • Virüs Taraması
Kısacası sabite alınması için hereken herşeyi koydum. Malesef böyle cahil bir yönetimin olduğunu yeni yeni anlıyorum. Daha bomba gibi hilelerim vardı. Emeğim boşa gittiği için paylaşmıyorum. Emeğimin karşılığını vermeyenlere o emeğim zehir, zıkkım olsun inşallah.

İçimi kustum. Sizlerin de başını ağrıttım, kusuruma bakmayın. Konu kitlenecek biliyorum. hatta kimin kitleyeceğini de biliyorum. ama 1-2 kişinin kafasında senaryo oluştuysa ne mutlu bana.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Evet, Turkmmo'yu böyle bilmezdiniz çünkü böyle değil.
Evet, MmoMt2 edit satışlarını durduracak bir hile olduğu için sabitlenmemiş olabilir.
MmoMt2, kurucusunun para kazandığı bir oyun, neden senin bir sabitin için adam parasını kaybetsin ? Değil sabit, kilit bile olabilir! darvencolk'a %100 katılıyorum.

Bir de Turkmmo gibi büyük bir sitenin senin hilelerine ihtiyacı yok, diğer forumlarda paylasabilirsin.

Beyin Terk. :(
Kardeşim sonuna kadar haklısın eğer gerekli bir konu ise ki şu anda metin2 hilelerinde mafia 2 adlı kardeşimize ait ve mmomt2 için hazırlanmış bir hile war saygılarımla...!

Kardeş o hileyle bu aynı değil. MmoMt2 edit satışlarını durdurucak cinsten o yüzden sabitlenmiyor işte ...

İyi etmişler ... Hiçbir Oyunda Hiçbi Şekilde Hile Kullanmamayı öğren...

Hile kullanarak Hile kullanmıyanların Hakkını ÇALIYORSUN.

HİLE Konunu Sabitlemedikleri İçin Yetkililere Teşekkür Ediyorum.

HİLE İYİ BİRŞEYMİŞ GİBİ BİRDE..SABİT BEKLİYOR...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri