farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Argehost.com KAMPANYA YAPTIK

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bilgisayarci86
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Abi Özür dilerim Cidden hizmetiniz güzel tavsiye ediyorum herkese Tekrar özür dilerim.

95.173.176.154

Bu Şİrketle İŞ yapmayin dolandirici alayi hİÇ bİr Şeklde İlgİlenİm yok sabİt İpye server kuruyolar vps dİye dolandiriyolar mİlletİ vps serverlrn İpsİ 188. BaŞlar bunlarin bİze verdİĞİ 95. BaŞliyo sabİt İp para İadesİ İstİyoruz oda yok savciliĞa suÇ duyurusunda bulunucaz kİmse bu Şİrketle İŞ yapmasin konuŞmamak İÇİn msn bİle aÇmaz oldular duyrulur !!!

ARKADAŞLAR BAKIN SAKIN AMA SAKIN BU TUZAĞA DÜŞMEYİN 460 TL PARA YATIRDIM İZZET KILIÇ DENİLEN ADİ OYLADI DURDU BİZİ ŞİMDİ ARTIK TELOFONLARIDA KAPALI AMA BULMAK ÜZEREYİM ŞEREFSİZİ BULUNCA BAKALIM HANGİ PARA ONU ELİMDEN KURTARACAK O.Ç ADİ ŞEREFSİZ BENİM PARAM ADAMIN BOĞAZINA DÜĞÜM OLUR İZZET OKU BUNU BEN SANA DEDİM SENİ BULURUM VE ADRESİN ŞU AN ELİMDE GÖRÜŞECEĞİZ VE HERKESE O HALİNİN FOTOLARINI ÇEKİP BURDA YAYINLIYACAĞIM (simge)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri