SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
Hikaye Ekle

Silkroad Çİn Bow Pacheon Fire Cold Yapılandırma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DobaiN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

newskillsns2bd6mb1.jpg

Pacheon=
1 İle İşaretlenen Skill Serisi MAX . Atak Oranı Yüksektir Critical Vurma Şansı Yüksektir.

2 İle İşaretlenen Skill Serisi MAX . 4. Kitapçığından İtibaren Knock Back Özelliği Vardır . Düşük Levellerde İşinize Fazla Yaramaz . Yükseldikçe Göreceksiniz.

3 İle İşaretlenen Skill Serisi MAX . 2 Çeşit Türü Atak Arttırır , Diğer 2 Çeşidi Saldırı Peti Olarak Kullanabiliriz .

4 İle İşaretlenen Skill Serisi MAX . Atak Mesafemizi Arttırır.

5 İle İşaretlenen Skill Serisi MAX . %si fazla olan bir skilimiz ve kesinlikle gereklidir .

6 İle İşaretlenen Skill Serisi MAX . Bow Bu Skill İçin Yaratılmıştır .. İleriki Levellerde STUN özelliği Vardır .

7 İle İşaretlenen Skill Serisi MAX . Pasif Skilldir atak arttırır max .

Fire=
1 İle İşaretlenen Skill Serisi MAX . El yakmadır , Atağımızı arttırır .

2 İle İşaretlenen Skill Serisi MAX . Zehir Serisidir , Zehirlere Karşı Dayanma Oranımızı Arttırır.

3 İle İşaretlenen Skill Serisi MAX . PHY Attak Arttırır .

4 İle İşaretlenen Skill Serisi MAX . STR char olduğumuz için Mag Defansımız Az olacaktır. Mag Defans arttırır .

5 İle İşaretlenenen Skill GEREKLİDİR . Bana Göre Gereklidir Arkadaşlar .. Pvp de bundan faydalanıp Str - int Charlar İle Vs yapıyorsak Üstünlük Sağlarız , Stun - Knock Back - Knock Down Vs skiller etkilemez . İlk Önce Duvarı Yıkmalıdırlar

6 İle İşaretlenen Skiller İse Wizard - Crossbow Türleri için gerekli buluyorum . Pvpde bilirsiniz görünmez olup vururlar . Gerçi Bu Skillerin Pek Faydasını Görmedim Ama 8 Levele kadar İnvisible - Stealth gösteriyorlar..

Cold=
1 İle İşaretlenen Skill Serisi MAX . Bana göre max . kasmak için birebirdir diye düşünüyorum . kasmakta zorlanan arkadaşlar karşıdaki monsteri dondurmak , durdurmak için kullanabilirler .. Fireye oranla biraz daha az vurur ama %100 Başarı Sağlarsınız. Chinese Charlarla Pvp Yapıyorsanız Onları Deli Etmeye Birebirdir Aman Bu Skille Eu lara fazla bulaşmayın Clericin Olduğu Yerde Bu Ve Diğer İmbuelerin Etkileri Sıfırdır.

2 İle İşaretlenen Skill Serisi MAX . Phy Defansımızı Arttırır . Zaten STR'yiz Gerek Yok Diyenlere Bu Skillin Max Hali Sanırım 158 Defans Veriyordu .. Warriorlar bilirsiniz Çok Güçlüdürler . Onlara Karşı Biraz Olsun Şansımız Artar

3 İle İşaretlenen Skill Serisinin sadece 1. kitapcığı olan Snow Shieldin %20 Liğini açıyoruz . Charını İyi Kullanan Biri Snow Shield İle Ölümsüz Olabilir .. Aman ha sakın %20 yi aşmayın Manasız Kalırsınız
4 Phy Defans Verir Pasif Skilldir Max .

Gelelim Kıyafetlere
Kıyafet Kesinlikle Garment Olmalıdır . Büyüsel Ataklara Defansımız Az Olduğu İçin Garment Kıyafetleri Giyeceğiz . Alternatif Olarak Protector 2. Seçeneğiniz Olabilir .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)