mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Peri MT2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan onurmt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 823
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.

20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.

Servermiz yeni acılmısdır herkes davetlidir..! Yeni gelenlere GM lvl verior droplar 1000 [h t t p : / / p e r i m t 2 . p v p s e r v e r l a r . c o m /] Boslukları bırlestırın girin.Npcde celik 61 zırhları 61 kalkanları celik su perisi elektro gibi 2. el 65 sılahları satılmaktadır.Droplar 1000 ılk 127 olana buyuk ödül var.Zırh donusumleri acıkdır.Npc videousu cekdim en kısa zamanda yükleyeceğim..!

SAYGILARIMLA
Onur Felek : FuLCe

Servermiz yeni acılmısdır herkes davetlidir..! Yeni gelenlere GM lvl verior droplar 1000 [h t t p : / / p e r i m t 2 . p v p s e r v e r l a r . c o m /] Boslukları bırlestırın girin.Npcde celik 61 zırhları 61 kalkanları celik su perisi elektro gibi 2. el 65 sılahları satılmaktadır.Droplar 1000 ılk 127 olana buyuk ödül var.Zırh donusumleri acıkdır.Npc videousu cekdim en kısa zamanda yükleyeceğim..!

20 Mesajsız Link Koymak Yasaktır. + Flood Yapmak Yasaktır. + Link Yazarken Aralarına Boşluk Koymak Yasaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri