Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Evet Biraz Geç Kalmış Bi Konu Ama Geç Olsun Güç Olmasın Öyle Değilmi
Ama
Adınız: Ozan
Yaşınız: 16
Nereli olduğunuz:Maçka Uşağıyız Ama Hodrimeydan da Büyüdük
Hangi takımlı olduğunuz:
Forumu nereden bulduğunuz:Tam Hatırlamıyorum ama Sanırım Jhyt2 olan bi mt2 mod arıyodum sonra takılmışım bu foruma
Forumu beğenip beğenmediğiniz: Forum Güzel ya Bütün Arkadaşlarıma Öneririm
Bide Uzman Üye Olabilsem :m08:
Bunların dışında Aktif Olduğum Konular Silkroad Karakter Yapılandırmaları ve Oyun Hileleri
Takip Ettiğim Konularsa Genelde Bilim Teknoloji bölümündeki konular ve Türkmmo Dergi bölümündeki konular
2009 da üye oldum ama 2011 in mart ayına kadar çok bi faydam olmadı 2011 in martında bi açıldım ki sormayın :l03: Şimdi Forumda Arkadaş Edinme Amaçlarına Girdim Umarım Yakın Zamanda Uzman Üye Olurum ve Paylaşımlarıma Devam Ederim Benle İletişime Geçmek İsteyenler (Gm Arayanlar Daha Çok)
kogaoz@turkmmo.com
ve
Ama
Adınız: Ozan
Yaşınız: 16
Nereli olduğunuz:Maçka Uşağıyız Ama Hodrimeydan da Büyüdük
Hangi takımlı olduğunuz:
Forumu nereden bulduğunuz:Tam Hatırlamıyorum ama Sanırım Jhyt2 olan bi mt2 mod arıyodum sonra takılmışım bu foruma

Forumu beğenip beğenmediğiniz: Forum Güzel ya Bütün Arkadaşlarıma Öneririm
Bide Uzman Üye Olabilsem :m08:Bunların dışında Aktif Olduğum Konular Silkroad Karakter Yapılandırmaları ve Oyun Hileleri
Takip Ettiğim Konularsa Genelde Bilim Teknoloji bölümündeki konular ve Türkmmo Dergi bölümündeki konular
2009 da üye oldum ama 2011 in mart ayına kadar çok bi faydam olmadı 2011 in martında bi açıldım ki sormayın :l03: Şimdi Forumda Arkadaş Edinme Amaçlarına Girdim Umarım Yakın Zamanda Uzman Üye Olurum ve Paylaşımlarıma Devam Ederim Benle İletişime Geçmek İsteyenler (Gm Arayanlar Daha Çok)
kogaoz@turkmmo.com
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ve
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
den bana Ulaşabilirler 
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)