[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

CR7, öyle bir rakamı reddetti ki...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Karcemackers
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 174

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Real Madrid Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo verdiği röportajda Manchester City'den aldığı inanılmaz teklifi açıkladı.
İki sezon önce Manchester United'dan Real Madrid'e 94 milyon avro gibi rekor bir ücretle transfer olan Cristiano Ronaldo, Mirror'a yaptığı açıklamalarda bu transfer döneminde aldığı inanılması güç bir tekliften bahsetti.

Öncelikle İspanya'dan bir gün ayrılırsa bunun İngiltere'ye olmasını istediğini söyleyen Portekizli yıldız, ancak bunun şu an olmasının mümkün olmadığını söyledi. Real Madrid ile Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak istediğini söyleyen yıldız, "Bir gün İngiltere'ye dönersem bu Londra'ya olmayacak. Londra'yı sevmiyorum." dedi.

La Liga'da bu sezon 34 maçta 40 gol atarak La Liga ve Avrupa gol kralı olan Portekizli, geçtiğimiz aylarda Manchester City'nin kendisine yıllık 20 milyon sterlin teklif ettiğini iddia etti.

"Çok iyi bir teklifti, fakat menajerime Madrid'de kalmanın daha iyi olacağını söyledim. Çünkü bu sezon en iyisi olacağız. Bu sezon çok güçlü olacağız, çünkü Jose Mourinho kalıyor. Mourinho kalıyorsa ben de kalıyorum." diyen Ronaldo, "Mourinho'nun adı Ancelotti'den sonra Chelsea'yle anılıyordu. Eğer o Chelsea'ye gitseydi, ben de Manchester City'e gitmeyi tercih ederdim. Fakat o kalıyor, bu demek oluyor ki ben de kalıyorum." diyerek Portekizli teknik adama bağlılığına da vurgu yaptı.

Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde ezeli rakipleri Barcelona'ya elenen Real Madrid'de, maçlar sonrası Cristiano Ronaldo Mourinho'nun defansif anlayışını eleştirmiş ve o günden sonra iki Portekizlinin arasının açıldığı iddia edilmişti. Fakat Ronaldo Mourinho'yla aralarının çok iyi olduğunu "Daha geçen hafta beraber düğüne gittik,ikimizin menajeri de aynı. Mourinho çok iyi bir insan ve aynı sokakta oturuyoruz." diyerek tekrar açıkladı.

Mourinho ve Ronaldo'nun bu yakın ilişkisi, iki ismin de bir gün İngiltere'ye dönmek istekleriyse yeni spekülasyonlara gün doğuracak gibi. Mourinho her fırsatta Manchester United'ıSir Alex Ferguson'dan sonraki menajeri olmak istediğini vurgularken, Ronaldo da İngiltere'ye dönmesi halinde bunun Londra değil İngiltere'nin kuzey batısına olacağını söylüyor. Bir gün belki yeniden Manchester United, kim bilir?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri