Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Evet arkadaşlar.Spawn hakkında sorular çoktu. Bende kim olduğu bilinmeyen birisinden Spawn ile röportajını istedim.araştırdım ve buldum buyrun!
G3X - İlk sorum:Neden SpawN nick`i ? Bunun ardındaki hikayeyi anlat.Çünkü bütün oyuncular senin bu özel nick`in ile ilgileniyor.
SpawN - Bu gerçekten çok basit.Spawn adlı filmden.Hepsi bu.. filmi sevdim.
Ve filmin adını aldım.İlk oynadığım zamandan beri nick`im bu.Bence film 2001`de yeniden yayınlandı (sanırım burada kendini kast ediyor)… “Iffe bu nick`in 1995`te kendine ait olduğunu iddia etti fakat SoGamed 1997`de bu nick`in gerçekte bana ait olduğunu Onayladı ve yayınladı!!.Ve Iffe`ye ödeme yapıldı…
G3X - Counter Strike oynayan bir kardeşin var.. MegatoN
SpawN - Evet,MegatoN benim kardeşim ve benden 2 yaş büyük.
G3X - Oynamaya benzer zamanlarda mı başladınız ?
SpawN - İlk MegatoN oynamaya başladı.Komşularımızın evinde bana oyunu gösterdi.O her zaman orada oynadı,ben fazla oynamadım.Dirseğimi kırdım ve sonrasında bende oynamaya başladım.
G3X - Öncesinde spor ile ilgileniyomuyrdun ?
SpawN - Evet,3 yıl futbol oynadım,sonrasında birazda basketbol.Bir futbol antrenmanında dirseğim yaralandı.Çakılda oynuyorduk ve köşe çizgilerinin olduğu yerde uzun demir bir sopa vardı.Üzerine düştüm ve dirseğimi kırdım.
G3X - Pekala,Counter Strike`a ne zaman başladın ? Hangi yıl ?
SpawN - İyi hatırlayamıyorum.2001 gibi.. ve ciddi olarak 2002`de Matrix ile başladım..
G3X - Sonrasında Counter Strike`a giriş yaptın ve kardeşinle komşularınızın evinde birlikte oynamaya başladınız.Kim ilk olarak bir klanda oynamaya başladı ?
SpawN - Bence “xins“ klanına girmekle ilk kardeşim başladı,bu uzun zaman önceydi.“Arena“da ve sonrasında “HLO“da oynadı.Aynı zamanda biraz küçük ve bilinmeyen takımlarda da oynadı.
G3X - Ve sen ilk takımına katıldın ?
SpawN - “Lemon Riders“ klanı beni aradı.Bu uzun zaman önceydi ve biz gerçekten acemiydik.Sadece acemiler.Hepsi böyle başladı.Burada kendi bilgisayarlarımızda oynamaya başlayınca internet bitti,sadece internet.Asla diğerleriyle buluşmadık. Takım sadece İsveç`e yayılmış İsveç`li oyunculardan oluşuyordu ve Clanbase`te oynadık,daha büyük etkinlikler yoktu.Sadece internet bitti. (Gülüşmeler…
LAN`a gittik ve öncekinden daha büyük değildi…
G3X - Ordaki oyuncular halen aktif oyuncular mı ? Yoksa sadece senmi ?
SpawN - Hayır o takım bir daha var olamayacak.
G3X - İlk olarak hangi klan ile gerçek bir etkinlikte oynadın ?
SpawN - Matrix.Bu dönüşle başladığımı fark ettim,bu eğlenceliydi LAN`a gidiyorduk ve ödüller kazanıyorduk.Matrix`te ki ilk şansımdı.
G3X - Tamam.Fakat Counter Strike öncesinde ?
SpawN - Counter Strike gerçekten kafama yatan ilk oyundu.Diğer bilgisayar oyunlarından nefret ettim.Sadece bunu oynadım.Nintendo64 ve Playstation gibiydi.MarioKart (Gülüşmeler…
Bu gerçekten eğlenceliydi.
G3X - Bu arada kardeşinle tekrar bağlantı kurdun.Kişisel bilgisayarınla ve diğerleriyle birlikte fazla oynadın mı ?
SpawN - Birlikte HLO`da oynadık.Sadece kısa bir periyod oynadım.
G3X - Bu gelecekte daha fazla şey göreceğimiz anlamına mı geliyor ?
SpawN - Belki,kim bilebilir! Hiçbir şey için söz veremem fakat olabilir.
G3X - Eğer biz CPL,WCG,ESWC ve WEG gibi turnuvalara gidecek olursak favorin hangisi olurdu ?
SpawN - Evet,emin olabilirsinki CPL Dallas! Bence oradaki performansımız daima güzel,daima!
G3X - Niçin bu ?
SpawN - Bu etkinlikte,orada bazen kötü oynadık.Fakat bütün olarak sevdim.Saatler geç değildi.Orada büyük iş yaptılar.Ve kurallar sıkıydı.
G3X - Ve Texas Burger`leri ?
SpawN - Kesinlikle! *gülüşmeler*
G3X - Şimdi uzunca süredir CS oynadın.5 yıldır oynuyorsun.Antrenmanlarda seni en çok motive ediyor?
SpawN - Kazanmak! Rekabetçi birisiyim.Kazanmaya aşığım ve bu lanet olası şey çok eğlenceli.En azından kazandığın zaman…
G3X - Kötü bir başıboşmusun ?
SpawN - Hayır,aslında değil.
G3X - Bu yüzden kaybettiğinde keyfini bozmuyorsun… bozuyormusun ?
SpawN - Öfkeleniyorum fakat göstermiyorum.
G3X - Peki hiç klavye kırdınmı?
SpawN - Hayır! *gülüşmeler* onun yerine yanlışlarımı öğreniyorum.Hepsi bu.
G3X - Kaybetmeye karşı kazanmaya baktığımızda.Uzun kariyerinde senin için ne en onurlusuydu?
SpawN - WCG Kore 2003… Team3D ye karşı SK olarak kazandığımızda… Bu benim SK ile ilk büyük turnuvamdı.
G3X - Şimdiye döndüğümüzde.Hangisi senin için en büyük düş kırıklığıydı ?
SpawN - CPL Summer in Dallas 2004`ü EYEBALLERS`a karşı finalde kaybettik.
Evet bu doğru.Bir aptal TP kablosuna takıldı ve tökezledi bu yüzden finalde restart elde ettiler.
Evet kesinlikle…
G3X - Takımın veya senin konsantrasyonuna etki eden şeyler nelerdi?
SpawN - EYE silah round`u kazandı ve biri kablonun orda tökezledi ve restart aldılar ve SK pistol round`u kazandı!
G3X - Şimdi oyununa çok fazla odaklandın,bütün gün pro mu oynuyorsun ?
SpawN - Evet,dakikalarca bu şeyi oynuyorum.
G3X - Haftada kaç saat pratik yapıyorsun ?
SpawN - Bu değişiyor.Turnuvalara 2-3 hafta kalınca haftada 5 gün pratik yapıyoruz.Saat 18:00`den 22:00 ye dek… ve hafta sonlarıda serbestiz.Bir turnuvadan sonra genellikle harika oluyoruz ve çok fazla oynamıyoruz.Sadece pinekliyoruz ve diğer zamanlarda ilgilenmediğimiz şeylerle ilgileniyoruz.
G3X - Amatör zamanlarınla şimdiyi karşılaştırdığımızda aradaki fark nedir?
SpawN - Şimdi daha ciddiyim ve sadece eğlence yok.Bu yolda ilerlerken daha fazla eğlence istediğimizde ciddi olamıyoruz.Dönmek daha eğlenceli olurdu.
G3X - Hislerini bazen tuhaf oluyor,oturduğunuzda ve bir bilgisayar oyunu oynadığınızda biliyorsunuz ki bu sizin işiniz?
SpawN - Bence hislerimiz gerçekten tuhaf! *gülüşmeler*
G3X - Gerçekten ? Duygularınız nasıl ?
SpawN - Evet,bence böyle.
G3X - Ailen ve arkadaşların progamer`lığın işin olması konusunda ne düşünüyorlar?
SpawN - İlk başladığımda buna karşıydılar.Fakat kazanmaya ve para kazanmaya başladığımı görene kadar.Bu duyurulduğu zaman.Örneğin TV`de olduğum zaman.Şimdi 20 yaşımdayım ve annem beni anlıyor.Şimdi nişan almak istiyorum.
G3X - Bir kız arkadaşın varmı ve eğer olsa o senin oyununla ilgilenirmiydi ?
SpawN - Aslında bir kız arkadaşım yok.Şu anda bir kız arkadaşım olmasını gerçekten istemiyorum.Şu an bunun için vakit ayıramayacağım.
G3X - Müzik tercihin ne ?
SpawN - Hip-Hop ve R&B
G3X - Aha bling bling?
SpawN - Hahaha,evet kesinlikle!
G3X - Sevdiğin özel bir artist varmı ? 50Cent?
SpawN - Hayıııırr… Ludacris, Eminem ve Juvinile.
G3X - En son filmini sinemada seyrettin ve bununla ilgili fikrin ne ?
SpawN - Kırmızı göz… bu korkutucuydu.
G3X - Biraz ileri saralım.SK`da neler oluyor ?
SpawN - Şu sıralar WCG elemeleri için pratik yapıyoruz.Eğer kazanırsak,bunu büyük olasılıkla WCG için çok zorlu çalışmalarımız karşılığında kazanıcaz.
G3X - İlgi çekici bir soru sormalıyım.WCG finallerinde bu yıl CS:S var…
SpawN - Kesinlikle bu Source.
G3X - Peki CS:S oynayacakmısınız ? Nasıl hissediyorsun ? kafan oyundan uzakta olacak mı ?
SpawN - Gerçekten duygularımın nasıl olacağını bilimyorum.Sadece her zamanki gibi oynayacağım.Sadece iyi bir şekilde dönmeyi umuyorum
SPAWN!
Keyifli ForumLaR:ka19:
G3X - İlk sorum:Neden SpawN nick`i ? Bunun ardındaki hikayeyi anlat.Çünkü bütün oyuncular senin bu özel nick`in ile ilgileniyor.
SpawN - Bu gerçekten çok basit.Spawn adlı filmden.Hepsi bu.. filmi sevdim.
Ve filmin adını aldım.İlk oynadığım zamandan beri nick`im bu.Bence film 2001`de yeniden yayınlandı (sanırım burada kendini kast ediyor)… “Iffe bu nick`in 1995`te kendine ait olduğunu iddia etti fakat SoGamed 1997`de bu nick`in gerçekte bana ait olduğunu Onayladı ve yayınladı!!.Ve Iffe`ye ödeme yapıldı…
G3X - Counter Strike oynayan bir kardeşin var.. MegatoN
SpawN - Evet,MegatoN benim kardeşim ve benden 2 yaş büyük.
G3X - Oynamaya benzer zamanlarda mı başladınız ?
SpawN - İlk MegatoN oynamaya başladı.Komşularımızın evinde bana oyunu gösterdi.O her zaman orada oynadı,ben fazla oynamadım.Dirseğimi kırdım ve sonrasında bende oynamaya başladım.
G3X - Öncesinde spor ile ilgileniyomuyrdun ?
SpawN - Evet,3 yıl futbol oynadım,sonrasında birazda basketbol.Bir futbol antrenmanında dirseğim yaralandı.Çakılda oynuyorduk ve köşe çizgilerinin olduğu yerde uzun demir bir sopa vardı.Üzerine düştüm ve dirseğimi kırdım.
G3X - Pekala,Counter Strike`a ne zaman başladın ? Hangi yıl ?
SpawN - İyi hatırlayamıyorum.2001 gibi.. ve ciddi olarak 2002`de Matrix ile başladım..
G3X - Sonrasında Counter Strike`a giriş yaptın ve kardeşinle komşularınızın evinde birlikte oynamaya başladınız.Kim ilk olarak bir klanda oynamaya başladı ?
SpawN - Bence “xins“ klanına girmekle ilk kardeşim başladı,bu uzun zaman önceydi.“Arena“da ve sonrasında “HLO“da oynadı.Aynı zamanda biraz küçük ve bilinmeyen takımlarda da oynadı.
G3X - Ve sen ilk takımına katıldın ?
SpawN - “Lemon Riders“ klanı beni aradı.Bu uzun zaman önceydi ve biz gerçekten acemiydik.Sadece acemiler.Hepsi böyle başladı.Burada kendi bilgisayarlarımızda oynamaya başlayınca internet bitti,sadece internet.Asla diğerleriyle buluşmadık. Takım sadece İsveç`e yayılmış İsveç`li oyunculardan oluşuyordu ve Clanbase`te oynadık,daha büyük etkinlikler yoktu.Sadece internet bitti. (Gülüşmeler…

LAN`a gittik ve öncekinden daha büyük değildi…
G3X - Ordaki oyuncular halen aktif oyuncular mı ? Yoksa sadece senmi ?
SpawN - Hayır o takım bir daha var olamayacak.
G3X - İlk olarak hangi klan ile gerçek bir etkinlikte oynadın ?
SpawN - Matrix.Bu dönüşle başladığımı fark ettim,bu eğlenceliydi LAN`a gidiyorduk ve ödüller kazanıyorduk.Matrix`te ki ilk şansımdı.
G3X - Tamam.Fakat Counter Strike öncesinde ?
SpawN - Counter Strike gerçekten kafama yatan ilk oyundu.Diğer bilgisayar oyunlarından nefret ettim.Sadece bunu oynadım.Nintendo64 ve Playstation gibiydi.MarioKart (Gülüşmeler…
Bu gerçekten eğlenceliydi.G3X - Bu arada kardeşinle tekrar bağlantı kurdun.Kişisel bilgisayarınla ve diğerleriyle birlikte fazla oynadın mı ?
SpawN - Birlikte HLO`da oynadık.Sadece kısa bir periyod oynadım.
G3X - Bu gelecekte daha fazla şey göreceğimiz anlamına mı geliyor ?
SpawN - Belki,kim bilebilir! Hiçbir şey için söz veremem fakat olabilir.
G3X - Eğer biz CPL,WCG,ESWC ve WEG gibi turnuvalara gidecek olursak favorin hangisi olurdu ?
SpawN - Evet,emin olabilirsinki CPL Dallas! Bence oradaki performansımız daima güzel,daima!
G3X - Niçin bu ?
SpawN - Bu etkinlikte,orada bazen kötü oynadık.Fakat bütün olarak sevdim.Saatler geç değildi.Orada büyük iş yaptılar.Ve kurallar sıkıydı.
G3X - Ve Texas Burger`leri ?
SpawN - Kesinlikle! *gülüşmeler*
G3X - Şimdi uzunca süredir CS oynadın.5 yıldır oynuyorsun.Antrenmanlarda seni en çok motive ediyor?
SpawN - Kazanmak! Rekabetçi birisiyim.Kazanmaya aşığım ve bu lanet olası şey çok eğlenceli.En azından kazandığın zaman…
G3X - Kötü bir başıboşmusun ?
SpawN - Hayır,aslında değil.
G3X - Bu yüzden kaybettiğinde keyfini bozmuyorsun… bozuyormusun ?
SpawN - Öfkeleniyorum fakat göstermiyorum.
G3X - Peki hiç klavye kırdınmı?
SpawN - Hayır! *gülüşmeler* onun yerine yanlışlarımı öğreniyorum.Hepsi bu.
G3X - Kaybetmeye karşı kazanmaya baktığımızda.Uzun kariyerinde senin için ne en onurlusuydu?
SpawN - WCG Kore 2003… Team3D ye karşı SK olarak kazandığımızda… Bu benim SK ile ilk büyük turnuvamdı.
G3X - Şimdiye döndüğümüzde.Hangisi senin için en büyük düş kırıklığıydı ?
SpawN - CPL Summer in Dallas 2004`ü EYEBALLERS`a karşı finalde kaybettik.
Evet bu doğru.Bir aptal TP kablosuna takıldı ve tökezledi bu yüzden finalde restart elde ettiler.
Evet kesinlikle…
G3X - Takımın veya senin konsantrasyonuna etki eden şeyler nelerdi?
SpawN - EYE silah round`u kazandı ve biri kablonun orda tökezledi ve restart aldılar ve SK pistol round`u kazandı!
G3X - Şimdi oyununa çok fazla odaklandın,bütün gün pro mu oynuyorsun ?
SpawN - Evet,dakikalarca bu şeyi oynuyorum.
G3X - Haftada kaç saat pratik yapıyorsun ?
SpawN - Bu değişiyor.Turnuvalara 2-3 hafta kalınca haftada 5 gün pratik yapıyoruz.Saat 18:00`den 22:00 ye dek… ve hafta sonlarıda serbestiz.Bir turnuvadan sonra genellikle harika oluyoruz ve çok fazla oynamıyoruz.Sadece pinekliyoruz ve diğer zamanlarda ilgilenmediğimiz şeylerle ilgileniyoruz.
G3X - Amatör zamanlarınla şimdiyi karşılaştırdığımızda aradaki fark nedir?
SpawN - Şimdi daha ciddiyim ve sadece eğlence yok.Bu yolda ilerlerken daha fazla eğlence istediğimizde ciddi olamıyoruz.Dönmek daha eğlenceli olurdu.
G3X - Hislerini bazen tuhaf oluyor,oturduğunuzda ve bir bilgisayar oyunu oynadığınızda biliyorsunuz ki bu sizin işiniz?
SpawN - Bence hislerimiz gerçekten tuhaf! *gülüşmeler*
G3X - Gerçekten ? Duygularınız nasıl ?
SpawN - Evet,bence böyle.
G3X - Ailen ve arkadaşların progamer`lığın işin olması konusunda ne düşünüyorlar?
SpawN - İlk başladığımda buna karşıydılar.Fakat kazanmaya ve para kazanmaya başladığımı görene kadar.Bu duyurulduğu zaman.Örneğin TV`de olduğum zaman.Şimdi 20 yaşımdayım ve annem beni anlıyor.Şimdi nişan almak istiyorum.
G3X - Bir kız arkadaşın varmı ve eğer olsa o senin oyununla ilgilenirmiydi ?
SpawN - Aslında bir kız arkadaşım yok.Şu anda bir kız arkadaşım olmasını gerçekten istemiyorum.Şu an bunun için vakit ayıramayacağım.
G3X - Müzik tercihin ne ?
SpawN - Hip-Hop ve R&B
G3X - Aha bling bling?
SpawN - Hahaha,evet kesinlikle!
G3X - Sevdiğin özel bir artist varmı ? 50Cent?
SpawN - Hayıııırr… Ludacris, Eminem ve Juvinile.
G3X - En son filmini sinemada seyrettin ve bununla ilgili fikrin ne ?
SpawN - Kırmızı göz… bu korkutucuydu.
G3X - Biraz ileri saralım.SK`da neler oluyor ?
SpawN - Şu sıralar WCG elemeleri için pratik yapıyoruz.Eğer kazanırsak,bunu büyük olasılıkla WCG için çok zorlu çalışmalarımız karşılığında kazanıcaz.
G3X - İlgi çekici bir soru sormalıyım.WCG finallerinde bu yıl CS:S var…
SpawN - Kesinlikle bu Source.
G3X - Peki CS:S oynayacakmısınız ? Nasıl hissediyorsun ? kafan oyundan uzakta olacak mı ?
SpawN - Gerçekten duygularımın nasıl olacağını bilimyorum.Sadece her zamanki gibi oynayacağım.Sadece iyi bir şekilde dönmeyi umuyorum
SPAWN!
Keyifli ForumLaR:ka19:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.