emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Lütfen bakın cs 1.6 mıcle ilgili :s

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan adamyuhamen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

:mad:Beyler Daha Yenı Bugun Mıc aldım ama ses cızırtlı gelıyor acaba mıcmı bozuk butu n ayarları ypatım bnılen varsa söylesin lütfennn :SSS ?????????????????:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Soyleceğim şey sana yardımcı olacaktır.

1) Csye gir.
2) Menuden Options.
3) Yukarıdakı seceneklerden Voice(Mikrofon) Ayarlarına Gel.
4) Aşağıda Boot Microphone Gain diye bir yazı olacak.Onun seçeneğini kaldır.
5) Tekrar olmazsa ayarladan kayıt şiddetini düşür.
6) Ses şiddetin sert geliyorsa 'voice_maxgain x' kod ile şiddetini değiştir.
7) 'voice_loopback 1/0' ses yankılanmasını düzenler.

Eğer Bozuk, yankılanan veya döngülü ses gibi rastgele ses problemleri yaşıyorsanız, Half-Life içinden EAX ya da A3D desteğini iptal edin. Tekrar olmuyorsa iletişime geç benle

hepsini yaptım ama o Eğer Bozuk, yankılanan veya döngülü ses gibi rastgele ses problemleri yaşıyorsanız, Half-Life içinden EAX ya da A3D desteğini iptal edin.Kısmını anlamadım hepsını yaptım olmadı ama o eax ya da a3d kısmını nasıl iptal edeceğim diğerlerini yaptım olmadı ses yankılanıyor ve durmadan bi boğu kses geliorr örnedğin oooo oooo oooo ooo oooo bıde kalın böle garip bişe hep o ses geliyor konustugumda hıc bıtmeden gıderek ıncelıyor hepde yankılanıyor ltufen yardım edınn offffff :SSSSSSS ct olamyıorum :S

qimenez ay nı sey banada var bost gain micropone secenegine basiyorum ama gitmiyor uygula okey ddiyorum yine işaretli kaliyor xS onu kapamak için ne yapmam lasım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri