Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaslar Ben Bilteksisden Server Alcam Eger Alan Varsa Bana Biraz Anlatırmı Nasıl Bir Sirket Oldugunu Destek Ve Metin2 Server Nasıl Güzel Kuruyorlar Mı Sölerseniz Cok Sevinirim Dolandırılmak İstemiyorum Bilteksisden Alanlar Lütfen Cevap Yazsın ...............:f08:
Neden ozaman Ben çok memnunum hiçbi sorun yok geç' teslim ediyorlar diyorsun ama bakalım kaç kişi sw alıyor ordan kaç sipariş geliyor biliomusun sen Bence al kardeşim ben aldım www.bilteksis.net
Sw Sitemde www.deathmt2.bilteksis.net
Sw Sitemde www.deathmt2.bilteksis.net
Şahsen ben aldım. son günlerinde server resetlendi. ben kendielrine metin2 kurdurmadığım halde onların dosyaları vardı. Tüm veritabanımı kaybettim bunların yüzünden.Yedek alma fırsatım olmamıştı. Son gün almayı planlıyordum. Malesef 2 gün önce sıfırlamışlar. Nedne ticket atmadınız diyorlardı. attığımı kanıtlayınca web sitemiz saldırı altındayken yanıt vermemizi beklemeyin dediler. bahanesi kabahatinden büyük. Hızından yana sorun yok ama ne yaptıklarını bilmiyorlar. Tek sorun o. Açıklayamıyoruz dediler sen oyun oynuyorsun dediler. Tek diyebildikleri şey bu oldu. Alacaksan yedeklerini sürekli al güven olmayabilir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)