Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaslar Bilgisayarım Truva Virüsü Algılanıyor bundan biraz tedirginim. Ama asıl İstemediğim oyun hesaplarım. Bu truva atı keylogger gibi hesap şifrelerimi alıgılayabilirmi.
Bilgisi olanlardan cevaplamalarını ıstediğim sorular şunlar.
1.Truva Atı virüsü Hesap Şifrelerimi Algılarmı
2.Niye dosyayı tarattıgımda Virüs Algılamıyorda programı Actıgımda Virüs Algılıyor.
3.Truva Atını Nasıl Temizleyebilirim. Yada Bu Virüsün zararı nedir ?
4.ınducA türevi 1. sorudakı gibi şifrelerimi alırmı ve Zararları nedirç
Lütfen YARDIM.!
Bilgisi olanlardan cevaplamalarını ıstediğim sorular şunlar.1.Truva Atı virüsü Hesap Şifrelerimi Algılarmı
2.Niye dosyayı tarattıgımda Virüs Algılamıyorda programı Actıgımda Virüs Algılıyor.
3.Truva Atını Nasıl Temizleyebilirim. Yada Bu Virüsün zararı nedir ?
4.ınducA türevi 1. sorudakı gibi şifrelerimi alırmı ve Zararları nedirç
Lütfen YARDIM.!
Son düzenleme:
2 ve 3 cu sorularını cevabını veriyorum nod32 programını kullan truva atı vb viüsleri kendi otomatik olarak siliyor ve senin taratmana gerek kalmıyor.
2 ve 3 cu sorularını cevabını veriyorum nod32 programını kullan truva atı vb viüsleri kendi otomatik olarak siliyor ve senin taratmana gerek kalmıyor.
Dostum oyle Olmuyor İşte Silmiyor :S baska sürümü indirdim tarama yaptım 6 Tane Virüs cıktı sildirdim. Şimdi tekrar yapıyorum virüsler silindiyse şifrelerimmi değiştiricem gine inş. şifrelerimi daha çalamaz oyle deyilmi :S
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)