- Konular
- 10
- Online süresi
- 2h 6m
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 89
- MmoLira
- 1,355
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba, burası full Metin2 ciyle dolu ama bir Wowcuya denk gelirim diye soru sormak istiyorum. WoW Private server kurmak istiyorum ancak offline olucak. Yani ben evde oyunu öğrenmek amacıyla tek başıma oynamak istiyorum Wow'u. Bilen varsa yardım ederse sevinirim.
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
saol kardeş güzelmis
- Konular
- 30
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Merhaba, burası full Metin2 ciyle dolu ama bir Wowcuya denk gelirim diye soru sormak istiyorum. WoW Private server kurmak istiyorum ancak offline olucak. Yani ben evde oyunu öğrenmek amacıyla tek başıma oynamak istiyorum Wow'u. Bilen varsa yardım ederse sevinirim.
Aynen bende istiyorum öyle bir server öğrenelim oyunu çözelim herşeyini.. Öyle bir server kuran biri yada beni yönlendirecek biri varsa çok sevinirim, oyunu öğrenmek amaçlı bir server istiyorum bende..
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
önerdiler bana, çoğu serverın yanındaki Connect'e tıkladım hiçbir sonuç alamadım.
Lütfen birisi yardımcı olsun gerçekten...- Katılım
- 12 Nis 2010
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 39
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
[lang=en]20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.[/lang]
- Konular
- 53
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Arklar ben 6 7 senedir wow oynarım bilgi veririm Msn : <Yıllar sonra burayı editliyorum> ekleyin sorun bide oyunu öğrenmek istiosanız Wow Türk falan serverler var onlara girin yani Türk swlerini sizlere öneririm...
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)