R 1
Roksam
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
ZeiDen 1
ZeiDen
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

metin2 char kopyalama

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nedim1700
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.
burdan indirin metin2 indir - Upload.gen.tr

:ka19:
http://www.upload.gen.tr/d.php/s4/fx...etin2.rar.html Errorlog Hatası alanlar İçin
Şifre : metin2.biz

Linkteki dosyaları indiriyoruz.Hiç biri virüslü değildir.İsterseniz moderatörler onayladıktan sonrada indirebilirsiniz.
Tarama Sonuçları:
Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 1152x864 ve %3$sKB ) Buraya Tıklayın

1-)Çıkan dosyları metin2 turkey ve pack dosyalarına atıyoruz.
2-)Artık bu dosyalarla Çin serverine bile bağlanırız ama oynıyamayız.Ama önemli olan bağlanmak.
Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 1152x864 ve %3$sKB ) Buraya Tıklayın

3-)Girişimizi yaptıktan sonra oyuna giriyoruz.
4-)Oyuna bağlanmadan önce karakter seçiminde metin-2 eng sitesine giriyoruz.
Siteyi bulmakta zorluk çeken arkadaşlar için.Bu arada siteye girmekte zorluk çekenler DNS değiştirebilirler.
5-)Siteye girdikten sonra yine tekrar girişimizi yapıyoruz.
6-)Ve şifremizi yabancı sitede değiştiriyoruz
7-)Bu arada hala metin2 açık olması lazım.
8-)Yine metin2 oyununu açıyoruz.ve yeni şifremizle oyuna giriyoruz.
9-)Karakter seçim yerinde ilk önce İlk açtıgım metin2 den oyuna giriyoruz
10-)Daha sonra Sonradan açtıgımız metin2 den oyuna giriyoruz.
Bundan sonrası size kalmış verdğim dosyalar ile istediğiniz server eski hesabınızı kullanibilirsiniz.
11-)Veya aynı serverda iki tane çarı açarak itemleri kendinize atabilirsiniz

Denemeden yorum Yapmayın iİnanın Ama İnanmyaın emeğe Saydı Duyun

Yakalanmamak

1-)İçin:İsminiz koyu bir şekilde yazacaktır.Canavarların ismi gözükmeyeceği için cafede yapmanızı önermem.
Ayrıca mesaj vb.gönderemeyebilirsiniz.Bu işletim sistemi(Xp,Vista) bağlı.Laptopum vista çalışmamıştı onda çünkü.
2-)GM aynı hesaptan iki tane olduğunu fark edebilir.Bunun için gece yapmamanızı öneririm.çünkü Gm ler gece oyundadırlar genelde.
3-)Boş bir yerde yapın çünkü köyün ortasında yaparsanız İsminiz koyu mavi olacağı için yakalanırsınız.

Yeni Patch
1-)Yeni patchta yapan arkadaşlar error htası ve ????? hatası aldıklarını söylediler.
2-)Error log ve syserr dosyasını yeniden yazdım ve uploadladım tekrar hata alan olursa tekrardan errorlog dosyasını yazıcam arkadaşlar birde nerde ???? hatayı aldıklarını söylerseniz daha yardımcı olurum.
3-)Errorlog dosyasını yukardan indiribelirisiniz.10dk önce uploadladım link kırık değildir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri