Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Adınız :ahmet
Soyadınız :ceyhan
Yaşınız :13
Yaşadığınız Yer :Ankara
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :Var
Günlük Online Süreniz :Sabah 7 akşam 11 e kadar
Özellikleriniz :Bütün gm kodlarını Bilirim Sw ye yeni zırhlar ekliyebilirim
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :ahmet_21_osman@hotmail.com Facebooktan Ekleyeilirsnz msn neyi arama motoruna yazıp enter tuşuna basın
Diğer / Ek :Tecrübeliyimdir herkeze yardımcı olurum gereksiz soru soranlara cevap vermem Hergün swde olurum Hergün boss eventi yaparım
Soyadınız :ceyhan
Yaşınız :13
Yaşadığınız Yer :Ankara
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :Var
Günlük Online Süreniz :Sabah 7 akşam 11 e kadar
Özellikleriniz :Bütün gm kodlarını Bilirim Sw ye yeni zırhlar ekliyebilirim
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :ahmet_21_osman@hotmail.com Facebooktan Ekleyeilirsnz msn neyi arama motoruna yazıp enter tuşuna basın
Diğer / Ek :Tecrübeliyimdir herkeze yardımcı olurum gereksiz soru soranlara cevap vermem Hergün swde olurum Hergün boss eventi yaparım
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
Adınız : Mustafa
Soyadınız : Köse
Yaşınız : 15
Yaşadığınız Yer : İstanbul/Çatalca
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : Hiç GM'lik yapmadım ama öğrenmem 5 dk mı alır...
Günlük Online Süreniz : 10-11 Saat
Özellikleriniz :Navicat,FileZilla..
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :m u s t a f a _ k o s e _ b j k @ h o t m a i l . c o m
Neden Seni Seçmeliyiz: GM olmayı çok istiyorum.Yeni olmama rağmen yeteneklerimi herkeze kanıtlamak Serverinizi güzelleştirmek istiyorum..
Soyadınız : Köse
Yaşınız : 15
Yaşadığınız Yer : İstanbul/Çatalca
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : Hiç GM'lik yapmadım ama öğrenmem 5 dk mı alır...
Günlük Online Süreniz : 10-11 Saat
Özellikleriniz :Navicat,FileZilla..
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :m u s t a f a _ k o s e _ b j k @ h o t m a i l . c o m
Neden Seni Seçmeliyiz: GM olmayı çok istiyorum.Yeni olmama rağmen yeteneklerimi herkeze kanıtlamak Serverinizi güzelleştirmek istiyorum..
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)