C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Wall+speed hack kurulumu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lidermay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 979

lidermay

Level 1
Üye
Konular
3
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 10 Ay 24 Gün
Başarım Puanı
42
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

İLK ÖNCE İÇİNDE AÇIKLAYICI ANLATIM BULUNAN BİR YAZI YAZMAK İSTİYORUM HACKLE İLGİLİ :m08:

BU HACKİ YAKLAŞIK 1 YILDIR KULLANIYORUM.KURULUMU EN BASİT HACKLERDENDİR.İÇİNDE WALL HACK VAR İSTEYEN AYRIYETTEN SPEED AÇABİLİR (SPEED İSTEYE BAĞLIDIR)

ŞİMDİ HACK KULLANMIYI SİZLERE ÖĞRETECEYİM
RARDAN DOSYALARI CIKARTIYORUZ
1.BypassXtrap
2.CheatEngine561
3.Crossfire.dll
4.TurkJectx7

ŞİMDİ CheatEngine561 PROGRAMINI KURUYORUZ EN SONDA ÖNÜMÜZE YES-NO SEÇENEĞİ ÇIKAYAK ONA YES DEDIKTEN SONRA NEXT- SKIP
SEKLINDE TIKLATIP PROGRAM KULUMUNU TAMAMLIYORUZ
DAHA SONRA BypassXtrap DOSYASINI C:\Program Files\Z8Games\CrossFire İÇİNE KOPYALIYORUZ
3. İŞLEM TurkJectx7 PROGRAMINI ÇALIŞTIRIP ÜST TARAFA crossfire.exe yazıp alt tarafta yükle seçeneyinden crossfire.dll dosyasını şeçiyoruz ve programı açık bırakıyoruz.son olarak BypassXtrap ÇAALIŞTIRIZYORUZ (WİN 7 KULLANICILARI BypassXtrap VE TurkJectx7 YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIRSINLAR) OYUNA GİRİP 30 SANİYE BEKLİYORUZ
BİR SERVERE GİRP HEMEN ÇIKIYORUZ VE 30 SN DAHA BEKLİYORUZ BU İŞLEMİ 3 DEFA YAPTIKTAN SONRA OYUNA GİRİYORUZ VE YÖN TUŞLARIYLA WALL HACKI ÇALIŞTIRIYORUZ YAZIYI KALDIRMAK İÇİN DELETE TUŞUNA BASMAK YETERLIDIR
Ayrıyetten speed istiyen arkadaşlar herhengi bir chaldeyken efexx arkadaşımızın konusuna baksınlar
http://www.turkmmo.com/crossfire-hack/1210060-crossfire-speed-hack-resimli-anlatim-alintidir.html

Son düzenleme:
arkadaşlar birde hack ootamatik yükleniyor diye bazı bilgisayarlarda cross donabiliyor bunu çözümü ise cross ilk açılırken (ekranın kapladığı zaman) el ile ınject yapın

Son düzenleme:
saolasın kardesım aksam denıcem eger calısıosa lıke :)

Virüs total ? Resim kanıt ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri