BU SÖYLEYECEĞİM MOD SÜPER BİR MODDUR
Arkadaşlar ve Sayın Modlar herkeze merhaba şimdi size bir mod önerisinde bulunacağım...
...Quake oynayan biliyordur bayrak modunu ama ben yinede anlatacağım bilmeyen arkadaşlara.
Biliyoruzki Wolfteam'de 2 takım var bu takımların doğduğu yerlerde bayrak olacak.
Örnek:Kırmızı takımın doğduğu yerde kırmızı bir bayrak olacak mavi takımın olduğu yerde de mavi bir bayrak olacak.Takımlar kendi bayraklarını koruyacak.Ama sadece korumakla kalmayacak
Örnek:Kırmızı takım mavi takımın bayrağını almaya çalışacak ve kendi bayrağına getirecek.(eğer bayrağı doğduğu yerde değilse ve kimse almamışsa.)Mavi takımda aynı şeyi yapacak.
İŞTE VİDEOLAR...
Bu mod gibi bir mod yapılsa güzel olur.
Bu Mod 5-10-25 kazanma oynanacak.
EĞER BU MOD OYUNA EKLENİRSE BAYA OYUNCU TOPLAR WOLFTEAM...
Arkadaşlar ve Sayın Modlar herkeze merhaba şimdi size bir mod önerisinde bulunacağım...
...Quake oynayan biliyordur bayrak modunu ama ben yinede anlatacağım bilmeyen arkadaşlara.
Biliyoruzki Wolfteam'de 2 takım var bu takımların doğduğu yerlerde bayrak olacak.
Örnek:Kırmızı takımın doğduğu yerde kırmızı bir bayrak olacak mavi takımın olduğu yerde de mavi bir bayrak olacak.Takımlar kendi bayraklarını koruyacak.Ama sadece korumakla kalmayacak
Örnek:Kırmızı takım mavi takımın bayrağını almaya çalışacak ve kendi bayrağına getirecek.(eğer bayrağı doğduğu yerde değilse ve kimse almamışsa.)Mavi takımda aynı şeyi yapacak.
İŞTE VİDEOLAR...
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bu mod gibi bir mod yapılsa güzel olur.
Bu Mod 5-10-25 kazanma oynanacak.
EĞER BU MOD OYUNA EKLENİRSE BAYA OYUNCU TOPLAR WOLFTEAM...
kardeşim burası wolfteam görevlilerinin oldugu bir forum değil + bu mod çok saçma combattada vardı sanırsam eklemezler kurt adam ve insanlara uymaz bu..
korkmaz62 sana katılmıyorum bence çok güzel bir mod olurdu fikrin güzelmiş teşekkürler 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)