emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

EasyMetin2 Bug 2011 Yeni Çıktı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan burokosko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 334

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

easymetin2bug.png

EasyMetin2 Bug indir Günde Bedava 9 Saat Kasma Yöntemi
Merhaba Arkadaşlar.
Bu BUG Sayesinde Gündüz Saat 12:00 İle 21:00 Arası
BU YAZANLARI ADIM ADIM UYGULAMAZSANIZ YAPAMAZSINIZ
lk Önce Hile Sadece SAAT 12:00 Sonra Çalışıyor.
Saat 12:00 Olduktan Sonra ÇOK EasyMetin2 nin To Next Free Time Süresini Çok Dikkatli Takip Edin. Çünkü Saat 12:00 ve 12:15 Arası Bİ ANDA YENİ OYUN BAŞLAT YAZISI YEŞİL YANİ OYUNA GİRİŞ YAPILABİLİR Oluyor !!!
Hemen Oyuna Giriş Yapın, 1-2 DK Sonra Botun Yeni Oyun Başlat Yazısı Kararır ve Açamazsınız. HIZLI Olmak Önemli Ve Gördüğünüz Gibi Botu Başlatabilirsiniz..! Saat 21:00 Kadar SAKIN OYUNDAN ÇIKMAYIN
Yoksa Bot Kapanır !!!
Ve Güle Güle 9 Saat KASIN !!!

Link ;

Son düzenleme:
kardeş valla doğru sölüyon ben denedim çalıştı oldu yarım 1 saat sonra hata verdi valla
bende hataya ıklayınca kapandı tıklamasadım öle kalıcı xD xD xD

EasyMetin2 Bug indir Günde Bedava 9 Saat Kasma Yöntemi
Merhaba Arkadaşlar.
Bu BUG Sayesinde Gündüz Saat 12:00 İle 21:00 Arası
BU YAZANLARI ADIM ADIM UYGULAMAZSANIZ YAPAMAZSINIZ
lk Önce Hile Sadece SAAT 12:00 Sonra Çalışıyor.
Saat 12:00 Olduktan Sonra ÇOK EasyMetin2 nin To Next Free Time Süresini Çok Dikkatli Takip Edin. Çünkü Saat 12:00 ve 12:15 Arası Bİ ANDA YENİ OYUN BAŞLAT YAZISI YEŞİL YANİ OYUNA GİRİŞ YAPILABİLİR Oluyor !!!
Hemen Oyuna Giriş Yapın, 1-2 DK Sonra Botun Yeni Oyun Başlat Yazısı Kararır ve Açamazsınız. HIZLI Olmak Önemli Ve Gördüğünüz Gibi Botu Başlatabilirsiniz..! Saat 21:00 Kadar SAKIN OYUNDAN ÇIKMAYIN
Yoksa Bot Kapanır !!!
Ve Güle Güle 9 Saat KASIN !!!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri