Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

Manisa'nın ilk rakibi Dinamo Kiev

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pitaya2000
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 192

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

teknik direktörü , 'da ilk hazırlık maçını 28 Haziran'da ile oynayacaklarını söyledi. Karaman, Ege ekibininin gerçekleştirdiği çalışmanın ardından yaptığı açıklamada; "pazar gününe kadar hazırlıklarımızı burada sürdüreceğiz. Ardından 'ya gideceğiz. İlk maçımızı da ile yapacağız. Son derece ciddi bir rakiple karşılaşacağız. FC Wacker Innsbruck gibi bir çok takımla maç yapacağız. Belki ikinci periyotta ile karşılaşabiliriz. 8-10 tane hazırlık maçı yapacağız" dedi.
Takımda evlenen ve nişanlanan futbolcuların çoğalmasıyla ilgili soruya esprili bir şekilde cevap verdi; "Hüsein Tok 22 yaşında. Bizim oyuncularımız genç, aşık oluyorlar. Kızlar bunları tavlıyorlar yada onlar kızları tavlıyor. Saygı duymak gerekiyor. Eşler çok önemli. Evleniyor kampa gidecek ve 1 ay yok. Durmadan telefonla vıdı vıdı yaparlarsa oyuncularımızın kafalarını şişirirlerse yandık biz. Biraz oyuncuyu serbest bırakacaksın. Yemeklerini iyi pişirecekler. Ağır idmanlardan sonra onları kollayacaklar. Onlarıda kampa alıp bilgi vermek gerekiyor."
Öte yandan hazırlıklarını 29 kişiyle sürdüren 'da dün teknik direktör futbolcularının adeta pestilini çıkardı. Kondisyon ve kuvvet ağırlıklı geçen idmanda futbolcuların sıcak havada zorlandıkları gözlendi.
İLKER: "KİM ÇALIŞIRSA O OYNAR"

ilkerson.jpg

'un file bekçisi yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu. İlker şunları söyledi; “Yeni sezonda büyük takımların geçtiğimiz sezon gibi hata yapacağını düşünmüyorum. Bu yüzden daha zor bir lig bizleri bekliyor. iyi bir kaleci. Arkandaki kaleci seni ne kadar zorlarsa o takıma başarı olarak yansır. Recep ve Bulut'un ayrılmasından sonra Volkan geldi. Bu bir rekabet. Kim çalışırsa hak ederse o oynar. Mücadele olduğu sürece takıma bunun yansıyacağını düşünüyorum.“

YİĞİT: "MANİSASPOR'DA MUTLUYUM"

'da adı sürekli ile anılan , yeni sezon hazırlıklarının son derece iyi başladığını belirtti. Yiğit ise şunları söyledi; "Geçen sezon takım olarak sahada iyi mücadele ettik. Bu sene aramıza katılan iyi isimler var. Geçen sezon tarihinde en yüksek puanı toplamıştık. Bu sene bu puanında üzerine çıkıp ligi daha üst sıralarda bitireceğimize inanıyorum. Kulübünden bana yada menajerime gelen net birşey yok. Ancak ilgilendikleriyle ilgili de haberler çıktı. Benim sözleşmem devam ediyor. 4 büyüklerde oynamayı herkes ister. İki taraf anlaştığı takdirde bende oynamayı isterim ancak ben 'da mutluyum."

Coşkun KÖKÖZ - MANİSA

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri