Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

"Halil Altıntop süre istedi"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pitaya2000
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 156

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Sportif Direktörü Ümit Karan, NTVSpor'da yayınlanan "Spor Gecesi" programına yaptığı açıklamada, ve transferlerindeki son durum hakkında bilgi verdi.

Ümit Karan açıklamalarına ilk olarak 'un transfer gündemi ile başlayarak, "Transfer dönemi genelde çok zorlu geçer. Bir sürü takım zaman zaman aynı futbolcuyu gündemine alıyor. Tabiki bizim gündemimizdeki futbolcular da çok önemli futbolcular. Biz olarak iyi sunum yapıyoruz. Rakamlar son zamanlarda biraz yükseldi. Bu yüzden Anadulu Takımları 3 büyükler ile rekabet edemiyor. Rakamlar baya bir yükseldi. 5 sene önce böyle rakamlar yoktu. olarak yakın temasta olduğumuz çok futbolcu var. olarak hedefimiz seneye ilk 4-5'e oynamak ve Avrupa'ya kalmak. Bu sıraları zorlayacak takım yaratmak istiyoruz ama genelde futbolcu önce takımını kafaya alıyor. Ama biz olarak onlarla kafa kafaya geleceğiz."

"HALİL ALTINTOP SÜRE İSTEDİ"

Basında çıkan 5 futbolcunun 'e getirildiği ve 'un ile adının anılması ile ilgili soru sorulması üzerine Ümit Karan açıklamalarına şu şekilde devam etti:

"Ben 8-9 gündür 'dayım. 'un transferi için uğraşıyorum ama Halil gibi futbolcuları buraya getirmek kolay değil çünkü Türkiye tedirginliği var. Halil benden bir hafta süre istedi. ile de görüşüyoruz ama şuan kesin bir şey yok. İnşallah umduğumuz transferleri yaparız. Seneye iyi bir takım kuracağımızı umuyorum."

Göstediği performans ile büyük kulüplerin dikkatını çeken ile ilgili transfer tekliflerinin olduğunu da söyleyen Ümit Karan, bu oyuncuyu kadroda tutmak istediklerini söyledi.

Karan ile ilgili yaptığı açıklamada, "Alper'i ben futbolcu iken izledim ve Rıza hocadan A takıma çıkartılmasını bizzat ben rica ettim. 'un geleceği onun elinde. Alper için 'dan teklif var mı bilmiyorum ama 'dan olduğunu biliyorum. Şuan satmayı düşünmüyoruz. Bize çok katkısı olacak" dedi.

"SEZER TRANSFERİNDE F. BAHÇE DAHA YAKIN"

'ye gideceği yönünde haberler çıkan ve bir haftadır transfer gündemini meşgul eden Sezer Öztür transferindeki son durum hakkında da bilgi veren Ümit Karan, Karadeniz için de tekliflerin olduğunu söyledi.

Karan bu iki oyuncu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Şuan ile ilgili kendi menajerinden gelen ufak teklifler var ama umduğumuz teklifler değil. Sezer kaliteli bir futbolcu. Onu büyük takımların istemesi doğal ama şuan daha yakın gözüküyor. Ama diğer takımlarda hareket halşinde" ifadelerini kullandı.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri