R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

A.Gücü'ne bir iptal kararı daha

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan pitaya2000
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 142

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

'nün kongrelerinden 1. ve 2.si için açılan davalar nedeniyle iptal kararı verilmişti. Bugün ise 2. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde 2010-497 esas nolu dosyanın duruşması yapıldı.

Davayı gören hakim 3. kongre için açılan iptal davası kararını açıkladı. Sabah görülen davaya davacı vekili Avukat Mehtap Sakinci, davalı vekili Avukat Mustafa Asım Kahyaoğlu katıldı.

Hakim kararını; "Davanın kulübüne, dıavalı MKE Anakargücü Spor Kulübü Derneği'nin 02.09.2010 tarihli toplantısının ve toplantıda alınan kararların iptaline, kararın taraflara tebliğinden itibaren 15 gün içinde yargıtay yolu açık olmak üzere taraf vekillerinin yüzüne karşı verilen karar açıkça okunup, usülen anlatıldı." şeklinde açıkladı.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst