Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
EEd ArKadaŞlar 4Story Evil Hack
)
Özellikler:
♦Unbesiegbar__Siz Yaratıga Vurursunuz O Sizi Farketmez Gibi Bisi siz Vuruyosunuz O Kendi HAlinde Yürüyo Size Hic Vurmuyo Kac lvl Olursa Olsun
♦Bank Hack__Nerde Olursanız Olun Onu Aktif Ettiginizde Bi Ekran Cıkıyo Silahcıda Zırhcıdaki gibi cantanızdaki esyaları oraya satabilirsiziniz (örnegin Kasılırken Cantanız Doldu Oraya SAtın
)
♦Fly Hack__Zıpladıgınızda yere düsmezsiniz ard arda zıplayın coooook yükselirsiniz baska neye yarıyo çözemedim
♦Nomıss__ Ben Ne İse Yaradıgını Bulamadım Ama Siz Bulursunuz Eminim
SkillHack__ Onu Calıstıramadım :S Calıstırırsanız yoruma yazın Aslında Yanında on-off varda basınca bisey olmuyo
♦Teleport___ onu Da anlatmıyım bilmeyen yoq
ısınlanma. En sevddiim hile 
Bi Alman Sitesinde Buldum BENİM UPLOADIM DEİLDİR!!
Her Nese Link:
h t t p : / / w w w . f i l e - u p l o a d . n e t / d o w n l o a d - 3 3 7 9 6 2 3 / E v i l _ H a c k . e x e . h t m l
Boslukları silersiniz link Veremiorm.
Ha Bide 4story DE calısırmı Bilmem Ben 4story Eternia Games oynuyorm orda calısıyo
4story E.G. Güsel Bi oyun 4story Pvp server
Onunda Veriim
h t t p : / / 4 s t o r y . e t e r n i a g a m e s . c o m /
!!Üye Olup Giris Yapın Yoksa Oyunu İndiremezsiniz!!
Oyundaki Türkler cok az 3/1 den bile az mesela bazen giriorm hic türk bulamıyorm :S
Rep Fln İstemiorm Ama Versenizde Fena Olmaz :ka19:
:l04::l04::l04::l04:
)Özellikler:
♦Unbesiegbar__Siz Yaratıga Vurursunuz O Sizi Farketmez Gibi Bisi siz Vuruyosunuz O Kendi HAlinde Yürüyo Size Hic Vurmuyo Kac lvl Olursa Olsun

♦Bank Hack__Nerde Olursanız Olun Onu Aktif Ettiginizde Bi Ekran Cıkıyo Silahcıda Zırhcıdaki gibi cantanızdaki esyaları oraya satabilirsiziniz (örnegin Kasılırken Cantanız Doldu Oraya SAtın
)♦Fly Hack__Zıpladıgınızda yere düsmezsiniz ard arda zıplayın coooook yükselirsiniz baska neye yarıyo çözemedim

♦Nomıss__ Ben Ne İse Yaradıgını Bulamadım Ama Siz Bulursunuz Eminim
SkillHack__ Onu Calıstıramadım :S Calıstırırsanız yoruma yazın Aslında Yanında on-off varda basınca bisey olmuyo
♦Teleport___ onu Da anlatmıyım bilmeyen yoq
ısınlanma. En sevddiim hile 
Bi Alman Sitesinde Buldum BENİM UPLOADIM DEİLDİR!!
Her Nese Link:
h t t p : / / w w w . f i l e - u p l o a d . n e t / d o w n l o a d - 3 3 7 9 6 2 3 / E v i l _ H a c k . e x e . h t m l
Boslukları silersiniz link Veremiorm.
Ha Bide 4story DE calısırmı Bilmem Ben 4story Eternia Games oynuyorm orda calısıyo
4story E.G. Güsel Bi oyun 4story Pvp server
Onunda Veriim
h t t p : / / 4 s t o r y . e t e r n i a g a m e s . c o m /
!!Üye Olup Giris Yapın Yoksa Oyunu İndiremezsiniz!!
Oyundaki Türkler cok az 3/1 den bile az mesela bazen giriorm hic türk bulamıyorm :S
Rep Fln İstemiorm Ama Versenizde Fena Olmaz :ka19:
:l04::l04::l04::l04:
Arkadaslar Buldum Speed Hack ı 16500 yapın set diin oluyo speet hack Skill Hck I bulursam sizlerle paylasırım 

Ya Simdilik İdare Etmeye Calısın :S Skill Hack ı daha sadece büyücü (wizard) da bulabildim Yetenklere Girin En altta falme, cold ,lightning Yazıyo Siz Flame ye bakın (ateş) En altta Bi skill var Paulduron Judgement O skill Acık Olmalı Onu Yapabilmek icn tek kullanımlık bi esya gerek ama hileyle ona gerek yok (skill 26lvl lik ve 61luna yani 61g istiyo ama E.G. da lvel ve para sıkıntısı cekiceginizi sanmıyorm)Skill hack Yerindeki 00000000 ları siliyorz ve 408 yazıyoruz •on• diyoruz hile aktif
ama skill vurmayın düz vurun (büyü saldırısı veya saldırı) o size 26 lvl lik ve sadece bir atısı icn yaklasık 20-25g lik bir obje isteyen büyücünün o muhteşem skill ini düz vurusta objeyi de istemeden vurur. Yaratıgın canı coksa enn fazla 2 kere vurur 1 atısı 768 can götürüo Tabi Elindekinede baglı Ben SPerı Staff +10 (speria asa +10) la vuruyorm zaten o npc de 100g ye satılıyo para kasmakta cok kolay
ama skill vurmayın düz vurun (büyü saldırısı veya saldırı) o size 26 lvl lik ve sadece bir atısı icn yaklasık 20-25g lik bir obje isteyen büyücünün o muhteşem skill ini düz vurusta objeyi de istemeden vurur. Yaratıgın canı coksa enn fazla 2 kere vurur 1 atısı 768 can götürüo Tabi Elindekinede baglı Ben SPerı Staff +10 (speria asa +10) la vuruyorm zaten o npc de 100g ye satılıyo para kasmakta cok kolay
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)