NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

YöNeticiler bakar msınız!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bluemt3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 354
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bluemt3

Level 4
TM Üye
Konular
161
Reaksiyon Skoru
4
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 3 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
97
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Artık oyunda herkez video almaya kalkısıyor..

Gecen kızıl ormanda 5 kısı birden kestim tek basıma Pm atıp foruma videonu atıcaz vb. kelimeler ediyor ben bugune kadar ne hile kullandım nede kuufr ettim bunlar foruma atsa bile sizler dogrudan banlarsanız emege gercekten yazık olur artık oyunda adam kesmekten korkuyorum sebebsiz yere ban yememek için. suanlık videomu koymamıslar ama koysalarda bişe degişmez
Ne hile actım nede kufur ettim inş foruma atılan her videoda ban yenilmez
Kendimi anlatabildiysem ne mutlu bana:)
Herkeze İyi Oyunlar

Mars:Adrasteia

Herkes Birbirinden Şüphelendiği Için Video Alıyorlar.
Iyide Yapıyorlar Bana Göre.
Hile Için Çözümler Aranıyor Zaten..

Ve Eğer Siz Hile Kullanmadıysanız Endişelenmenize Gerek Yok..

Hiç telaşlanmana gerek yok kardeşim. Ben ninja çarımla lonca savaşında bir suraya 22k vurdum. Surada yüksek leveldi. 22k suikasti hazmedemedi. ss aldım, video çektim, ban yiyeceksin... gibi bir sürü cümle sarfetti. Ama bende hile falan yoktu. :)
Başka bir örnek: Dün mahalleden bir arkadaşım ile muhabbet ediyorduk oyunda. Derken bir lonca savaşı isteği geldi benim çarıma. Arkadaşım biliyormuş o loncayı. ''Kabul et, yeneriz.'' dedi. Bende kabul ettim. Savaşa girdik. Biz 2 kişiyiz. Ben ve arkadaşım. Karşı taraf 17 kişi. Say say bitmez. Biz bu lonca savaşını 100-16 kazandık. Adamlar etmedikleri lafı bırakmadılar. Neymiş? Bizde skill hack varmış, stat hack varmış, hile açmışız. Bizi GM'ye şikayet edeceklermiş. Kimi ss aldım diyor, kimi video aldım diyor. Savaştan çıktım. Şehirde suranın biriyle vs attım. Adama hamle atmam ile adamın yere yığılması bir oldu. Oda aynı şeyleri söyledi. Video, ss, ban... Ama nedense kimse forumda benim hakkımda kötü konuşmuyor. Çünkü, hile falan yok bende.

Yani kardeşim, onlar sinirlerini boşaltmak için bağırıyorlar, çağırıyorlar, sövüyorlar... Bırak ne derlerse desinler. Sen ''Hee.'' de geç. Seni bilen biliyor zaten. ;)

Herkes Birbirinden Şüphelendiği Için Video Alıyorlar.
Iyide Yapıyorlar Bana Göre.
Hile Için Çözümler Aranıyor Zaten..

Ve Eğer Siz Hile Kullanmadıysanız Endişelenmenize Gerek Yok..

:ka19:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri