Bvural41 1
Bvural41
emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Bizden korkuyorlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JinPachi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 180

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Son 7 sezonda tam 14 kupa kaldıran Kartal`ın antrenörleri Arın ve Şentürk,..

1304413330980.jpg
Son 7 sezonda tam 14 kupa kaldıran Kartal`ın antrenörleri Arın ve Şentürk, artık finalleri ezeli rakiplerini yenerek
kazanmak istediklerini belirtip takım kurmalarını önerdi
BEŞİKTAŞ`A bu sezon iki kupa (Türkiye ve Süper Kupa) birden kazandıran hentbolcular başarı hikâyelerini VATAN`A anlattı. Son 7 sezonda müzeye tam 14 kupa götürerek kırılması güç bir rekora imza atan siyah-beyazlılar kazandıkları zafere G.Saray ve F.Bahçe gibi ekipleri yenerek ulaşmalarının daha anlamlı olacağını söylediler.
Kazanılan bu kupalarda büyük payı olan antrenör Müfit Arın ve yardımcı hoca İlker Şentürk, başarılarının sırlarını şöyle anlattılar:
l MÜFİT ARIN: “Beşiktaş Türk Hentbolu`nun lokomotifidir. Bu yıl 25 Temmuz`da açtığımız sezonu hâlâ sürdürüyoruz. Bu çalışmaların son noktası da Türkiye Kupası. Finale kadara gelip bırakmak olmazdı. İyi bir ekip anlayışıyla, taraftarımızla, oyun anlayışımızı sahaya istediğimiz şekilde yansıtmamızla kupaya uzandık. Ancak yeri gelmişken bu zafere F.Bahçe ve G.Saray`ı yenerek ulaşmak isterdik. O zaman çok daha farklı ve güzel olurdu.
Hedefimiz sadece Türkiye değil, Avrupa Kupaları. Bu sezon deneyimsizlik yüzünden Avrupa`dan elendik. Ancak ortaya koyduğumuz mücadeleyle Beşiktaş`ın kalitesini gösterdik. Artık öyle bir noktaya geldik ki Almanya, Polonya ve Belarus gibi ülkelerin iyi takımları bizi turnuvalara davet etmeye başladılar.
Dörtlü Final`de rakip yine Maliye Milli Piyango. Ciddiyeti bırakmadan mücadele edeceğiz. Ayrıca müessese kulüplerinin de tekrar takımlar kurmalarını bekliyoruz. Çünkü kalite rekabet getirir.“
İLKER ŞENTÜRK: “Sezon başında camiamıza 3 kupa sözü verdik. Süper Kupa`yla başladık ve Türkiye Kupası`yla devam ettik. Bizim kulüpte her sene kupa getirmek gibi bir misyonumuz var. İnşallah devamı da lig şampiyonluğu ile gelecek ve biz de 3 kupa sözümüzü tutmuş olacağız.
‘MALİYET ÇOK AZ`
LİGDE rakip yine Milli Piyango. Ben ilk önce onları hem Türkiye Kupası finaline kadar geldikleri için hem de ligde Dörtlü Finallere kaldıkları için tebrik ediyorum. Genç bir ekibe sahipler ve bu oyuncular da uzun yıllar hentbola hizmet edecekler.
F.BAHÇE ve G.Saray`ın bu işe girmeleri gerekiyor. Az maliyetli bir spor. Beşiktaş`ın büyüklüğünden ve bize yenilmekten korktukları için girmediklerini düşünüyorum.“
‘Artık sırada lig şampiyonluğu var`
MİLLİ Takım Kaptanı ve Beşiktaş`ın kalecisi İbrahim Demir`in görüşleriyse şöyle: “Normal sezonda Maliye Milli Piyango`ya bir kez yenilmiştik. Ona göre çalıştık ve rövanşı aldık. Son zamanlarda çok kupa aldık ve sırada lig şampiyonluğu var. Biz Beşiktaş Hentbol Takımı olarak üstümüze düşen görevi lâyıkıyla yapıyoruz. Bu da bizi çok mutlu ediyor.“
‘Bir kaleciyi hastanelik ettim`
ATTIĞI topun saatte 120 km hıza vardığını söyleyen Ramazan Döne ise şunları aktardı: “Kollarım için özel çalışma yapmıyorum. Gücüm Karadenizliliğim`den. Yıldız takımdayken bir kaleciyi hastanelik etmiştim. Kupa finalinde 38 golün 14`ünü attım, rekorum ise 20. 20. golümü evlilik yıldönümümde atmıştım ve bu da benim için ayrı bir mutluluktu.“

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri