Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Beşiktaş sahipsiz değildir...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JinPachi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 570

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Basketbola talibim

Beşiktaş basketbolunun duayen ismi Şenol Demirağ Kartalhaber'e çarpıcı açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'ın 108 yıllık bir çınar olduğunu vurgulayan Demirağ, "Türkiye'de basketbol varsa bunun en büyük nedenlerinin başında Beşiktaş'tır. Beşiktaş'ın olmadığı yerde rekabet olmaz, heyecan olmaz" dedi.

Şeref Yalçın'a tam destek
Şeref Yalçın'ın birkaç yıldır önemli işlere imza attığını belirten Şenol Demirağ, "Şeref Yalçın 3 yıldan bu yana inanılmaz bir özveriyle çalışıyor. Hepimiz ona destek olmalıyız. Onun görevden alıyor söylentileri var. Ben bunun söylenti olduğuna inanıyorum. Bu kadar başarılı bir yönetici görevden alınırsa yarın çalışacak yönetici bulmak zor olur" ifadesini kullandı.

"Beşiktaş'ın para sorunu olmaz!"
Demirağ şöyle devam etti; "Beşiktaş bir markadır. Türkiye'nin önemli işadamları Beşiktaşlıysa ben bunu harekete geçirmek istiyorum. Tek başlarına sponsor olmaları önemli değil. Ünlü işadamlarımızdan biri forma reklamını, biri spor salonunun isim hakkını versek bu bile inanılmaz bir geliri kasamıza koymamız gerek. Ele ele verdikten sonra bizi kimse durduramaz. Ben elimi taşın altına koymaya, Beşiktaş'ı basketbolda zaferden zafere taşımaya hazırım" dedi.

Beşiktaş'ı sahipsiz bırakmam

Beşiktaş basketbol takımı için her zaman göreve hazır olduğunu belirten Şenol Demirağ, "Ben Beşiktaş tarihinde bugüne kadar en başarılı yöneticilerin başında geliyorum. Benim zamanımda kısıtlı bütçemize rağmen Beşiktaş'ı finale taşımıştık. Bu iş gönül işi, bu işi sevgi işi. Oluşturacağım ekiple Beşiktaş ve basketbol sevgisiyle önemli işler başarabiliriz. Ben bir ekip oluşturacağım. Beşiktaş'ta bir sinerji oluşturacağız. Açık açık göreve talibim. Oğlu menajerlik yapan daha önce görev yapmış antrenörler Beşiktaşımıza çare olamaz. Beşiktaş Beşiktaşlılarındır. Başkanımızdan görev istiyorum" sözlerine ekledi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri