berkmenoo 1
berkmenoo
farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Korkutan açıklama

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JinPachi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 139
Beşiktaş`ın eski asbaşkanı Levent Erdoğan`ın stat konusunun çok büyük bir sorun olarak durduğunu belirtirken, son derece çarpıcı ifadeler kullandı.Radyospor`da Özgür Sancar`ın canlı yayın konuğu olan Erdoğan, “Stadımızda 2 tane pisivuar var. Bütün bakanlar bile sıraya giriyor orada. Bu çirkinlikten de kurtulmamız gerekir. Tuvalet kapılarının önünden de kurtulmamız gerekir. Şeref tribünün önüne tuvalet kapıları açılıyor. Beşiktaş gibi 100 yıllık tarihi olan bir kulübe bu yakışmıyor. Dişimizi tırnağımıza takıp, yeni stadı yapmalıyız. Prestijimiz adına bunu yapmalıyız. Uyarıyoruz; ama şu anda hiçbir gelişme yok. Alkışlanmak uğruna yeni futbolcu almak peşindeler. Tesisi olmayan bir yerde hiçbir branşta başarı elde mümkün değil. Stat elimizden kaçtığı vakit. Çantamız elimizde nerede dolaşacağımız belli olmaz“ dedi.
BAŞKA TAKIMLARIN YANINA SIĞINMAK ZORUNDA KALIRIZ
İnönü Stadı`nın Beşiktaş`ın elinden alınma ihtimaline dikkat çeken Erdoğan, “Stat konusunda tüm uyarılarımıza rağmen yönetim kurulumuz bu konuya gereken ilgiyi göstermiyor. Sandalye altımızdan yavaş yavaş çekiliyor. Beşiktaş`ta herkesin bu konuya eğilmesi gerekir aksi taktirde başka statlarda, başka takımların yanında bir nevi sığınmış gibi maçlarımızı oynamak zorunda kalacağız. Stadın durumu tehlike arz ediyor. Raporlar var. İnsanlar adına büyük bir facia olabilir. Bir an önce stat yapılmalı. Bu futbolcu transferinden de önemlidir“ diye konuştu.
RAKİPLER AMATÖR BRANŞLARDA KUPA SAYIYOR, BİZ GERİYE GİDİYORUZ
Amatör branşlardaki duruma da değinen Erdoğan, “Beşiktaş, her şeyden önce jimnastik kulübü olarak kurulmuş, temelinde futbol değil, amatör branşlar yatmaktadır. Futbolda yabancılara çuvallar dolu para veriyoruz. Oysa, bir futbolcuya verdiğimiz parayı amatör şubelere ayırsak, her branşı ihya eder, başarılı kılarız. Amatör şubelerdeki sporcularımızın paraları ödenmiyor. Pek çoğu ayrılıyor. Tam çöküş görüyoruz. Yönetimimizi uyarıyorum. Amatör branşları ayakta tutalım. Rakiplerimiz amatör şubelerde aldıkları kupaların sayısıyla övünüyor. Onları kutluyorum. Biz sporcularımızı tutamıyoruz“ dedi.
HÜSNÜ GÜRELİ`NİN FUTBOLUMUZA BÜYÜK HİZMETİ OLACAK
Federasyonun yeni yönetimiyle de ilgili açıklama yapan Erdoğan, “Mehmet Ali Aydınlar`ın Federasyon başkanlığına çok uygun bir isim olduğunu düşünüyorum. Faydalı olacağı kanaatindeyim. Hüsnü Güreli`nin yönetimde yer alacak olması futbolumuz açısından büyük bir şanstır. Ekonomi bilgisinin yanı sıra, üstün bir idarecilik kabiliyeti de vardır. Federasyona çok büyük katkılar sağlayacağı kesin“ dedi.
YENİ FEDERASYON YABANCI SAYISINI DAHA DA SINIRLAMALI
Yabancı futbolcu konusunda Beşiktaş ve diğer takımların zarar ettiğini dile getiren Levent Erdoğan, “Fazla yabancı oyuncu oynatılmasından yana değilim. Yabancı sayısının daha da aşağıla çekilmesinden yanayım. Federasyon`un yeni yönetiminin yabancı kontenjanı sayısını arttırmasını değil, azaltmasını istiyorum“ şeklinde konuştu.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri