- Konular
- 236
- Reaksiyon Skoru
- 56
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- -11
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Çok tutan alacakaranlık serisindeki oyuncular kafayı yedi.Değişiklikleri yazdım resmi yükledim
Ben filme gittim gördüm şahsen.
RESİM
DEĞİŞİKLİKLER
Carlise:İki tane kötü seçim yaptı.1.Emoluk2.Galatasarayı Tutmak:m08: Yanlış Duymadınız bizim karizma adamımız gitti gs li bir emo oldu
Edward:1.Filmdeki benini aldırdı ve bıyık bıraktı
Alice
unk tarzına kaydı ve kafayı yeşile boyadı
Rosalie:Bellaya davranışları yüzünden küfür yedi ve Carlise onu evlatlıktan reddetti.Oda gidip Laurent ve Victoria ya katıldı.Emmet onu terketmeyecekti ama iki kaşının arasındada kıllar olduğunu görünce iğrendi
Victoria:Kız doğru seçimi yaptı. Bıraktı Bella'nın Edward'ın peşinden koşmayı gitti Denizci oldu :m08: Şimdi suratı simsiyah boyalı savaşıyor
Jasper:1.Filmde farketmediğimiz sakallarını kesti
Jacob:1.Filmdeki metroseksüel Jacob tam bir kro oldu.Tek kaş pala bıyık beyaz çorap tesbih.. Çok acayip birşey oldu.Hatta Sen Nasılsınız gibi cümleler kurmaya yeni yeni başladı
Bella:1.Filmde Edwardı lensmi kullanıyon la diye sürekli rahatsız etti ama "Ne ekersen onu biçersin"demişler.Edward onu beğenmedi ve oda 24 saat yeşil lenslerle gezmek zorunda kaldı
Esme:Çok büyük bir değişiklik.1.Filmdeki minnacık küçücük beni koskocaman oldu ve Carlise bile onu tanıyamadı.
Laurent:Kaşlarının arasını artık hiç kesmiyor
Bıyıklarıda azıcık uzadı
Emmet:Bizim iri yarı adamımızdaki tek değişiklik eskisinden daha karizma oluşu:ka19:
:m08::m08::m08::m08:
Ben filme gittim gördüm şahsen.
RESİM
DEĞİŞİKLİKLER
Carlise:İki tane kötü seçim yaptı.1.Emoluk2.Galatasarayı Tutmak:m08: Yanlış Duymadınız bizim karizma adamımız gitti gs li bir emo oldu

Edward:1.Filmdeki benini aldırdı ve bıyık bıraktı
Alice
unk tarzına kaydı ve kafayı yeşile boyadıRosalie:Bellaya davranışları yüzünden küfür yedi ve Carlise onu evlatlıktan reddetti.Oda gidip Laurent ve Victoria ya katıldı.Emmet onu terketmeyecekti ama iki kaşının arasındada kıllar olduğunu görünce iğrendi
Victoria:Kız doğru seçimi yaptı. Bıraktı Bella'nın Edward'ın peşinden koşmayı gitti Denizci oldu :m08: Şimdi suratı simsiyah boyalı savaşıyor

Jasper:1.Filmde farketmediğimiz sakallarını kesti
Jacob:1.Filmdeki metroseksüel Jacob tam bir kro oldu.Tek kaş pala bıyık beyaz çorap tesbih.. Çok acayip birşey oldu.Hatta Sen Nasılsınız gibi cümleler kurmaya yeni yeni başladı

Bella:1.Filmde Edwardı lensmi kullanıyon la diye sürekli rahatsız etti ama "Ne ekersen onu biçersin"demişler.Edward onu beğenmedi ve oda 24 saat yeşil lenslerle gezmek zorunda kaldı
Esme:Çok büyük bir değişiklik.1.Filmdeki minnacık küçücük beni koskocaman oldu ve Carlise bile onu tanıyamadı.
Laurent:Kaşlarının arasını artık hiç kesmiyor
Bıyıklarıda azıcık uzadıEmmet:Bizim iri yarı adamımızdaki tek değişiklik eskisinden daha karizma oluşu:ka19:
:m08::m08::m08::m08: