berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Ziya Doğan gitti, gelecek mi (?)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan backtoback
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 198

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Son gelen bilgilere göre, Ziya Doğan Diyarbakırspor ile sorunların çözülememesi nedeniyle, yıl sonuna kadar olan sözleşmesini avukatı aracılığı ile noterden fesh etti.

İstifa haberi üzerine, Diyarbakırspor sportif menajeri Mehmet Budakın, bu fesh olayının kendilerinin bilgisi dahilinde olduğunu, Ziya Doğan ile uzun süre çalışmak istediklerini belirterek şunları söyledi; "Ziya hocamızın sözleşmesini fesh ettiği bilgimiz dahilindedir. Evet Ziya hocamızın sözleşmesini fesh ettiği doğrudur, ama biz kendisiyle uzun süreli çalışmak istiyoruz. Bu nedenle yeni sözleşme yapıyoruz. 1.5 yıllık sözleşme hazırladık. Ziya hocamızla her konuda anlaşmış durumdayız. İmzalar henüz atılmadı ama mutlaka atılacak"

Diyarbakırspor Teknik Direktörü Ziya Doğan istifa haberi üzerine ise diyarinsesi.org'a konuştu.

Doğan, Diyarbakırspor'da devam eden sorunlardan dolayı uzun süredir yönetimin çözüm bulmasını beklediğini belirterek, "Diyarbakırspor'da malum maddi sorunlardan dolayı uzun süredir beklemedeyiz. Destek gecesinin ardından, sorunlar çözülecek diye 28 Aralık'a söz aldık. Ama maalesef bu süre uzadıkça uzadı. Halen hiçbir şey çözülmüş değil. Ayın 2'sinde çözülecek dediler, olmadı; ayın 4'ü dediler olmadı. Bir türlü sonuç alamadık. Halen de hiç bir şey çözülmüş değil. Ben de bu sorunlardan dolayı sözleşmemi avukatım aracılığı ile fesh ettim. Ama kulüpten tekrar anlaşma için 1.5 yıllık sözleşme hazırlanmış. Ben henüz yönetimle görüşmeden bu konuya evet demedim. Başkan ve yönetimi halen bekliyoruz, gelsinler görüşüp bu sorun ya çözülür, ya da çözülmez şimdi hiç bir şey diyemiyorum" dedi.

Ziya Doğan ayrıca bu yıl Diyarbakırspor'dan başka bir kulüp çalıştırmayı düşünmediğini ifade ederek şunları söyledi:
"Bakın ben asla bir başka kulüp için Diyarbakırspor'u bırakıp gitmem, bu benim kitabımda yazmaz. Olur da anlaşamazsam bu yıl asla bir başka kulüp çalıştırmayı düşünmüyorum. Bu zaten delikanlılığa da sığmaz"

BAŞKAN DA KONUŞTU
Diyarbakırspor Başkanı Çetin Sümer de Diyarinsesi.org'a konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Sümer şunları söyledi:
"Diyarbakırspor yönetimine geldiğimizden beri sorunlarla boğuşuyoruz. Bunları tek tek aşşmaya çalışıyoruz. Bu takımı ligde bırakmaya and içtik. Bu işe "namusumuz" dedik. Bu işi asla bırakmayı düşünmüyoruz"

Sümer ayrıca, teknik direktör Ziya Doğan'ın sözleşmesini fesh ettiği yolunda çıkan haberlerle ilgili olarak, "Ziya Doğan ile çok uzun süreli çalışacağız. Sözleşmesini fesh ettiği doğrudur ama biz onunla görüşerek, sözleşmesini 1.5 yıla çıkaracağız. Bu konuda herkes sakin olsun, hocamızı bırakmayı asla düşünmüyoruz. Bu akşam Antalya'ya gidiyoruz. Tüm sorunları çözüp herkesin beklediği haberleri kamuoyuna açıklayacağız. Herkes rahat olsun, bu kulübün sahipsiz olmadığını herkes görecek" dedi.

Diyarbakırspor Başkanı Sümer ayrıca, istifa etmeyi asla düşünmediklerini ifade ederek şunları söyledi:
"Biz bu işe "namusumuz" dedik, asla bırakmayı düşünmüyoruz. Diyarbakırspor bu ligde kalacaktır, bundan kimsenin en ufak bir kuşkusu olmasın"

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri