HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Geçtiğimiz yıl FSE (Football Supporters Europe) tarafından Barselona`da yapılan kongrenin dördüncüsü bu yıl temmuz ayında Danimarka`nın KopEnhag şehrinde gerçekleştiriliyor.
Kongreye FSE resmi üyesi olarak davet edilen 1907 ÜNİFEB, 1-3 Temmuz tarihleri arasında Kopenhag`da ülkemizi ve
1907 ÜNİFEB, 40`dan fazla ülkenin temsilcilerinin katılması beklenen bu etkinliğe bu yıl da katılım göstererek gelen temsilcilerle çeşitli paylaşımlarda bulunmayı hedefliyor.
‘Taraftarsız
Kopenhag`da düzenlenecek kongrenin genel programı ise şu şekilde;
1 Temmuz 2011 Cuma – Açılış konuşmaları ve “Bütün renkler güzeldir“ sloganlı futbol turnuvası /
2 Temmuz 2011 Cumartesi - Katılımcıların tanıtım yapacağı seçimli 6 Workshop/
3 Temmuz 2011 Pazar - Avrupalı Taraftarların 3.
Kongreye FSE resmi üyesi olarak davet edilen 1907 ÜNİFEB, 1-3 Temmuz tarihleri arasında Kopenhag`da ülkemizi ve
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Spor Kulübü`nü en iyi şekilde temsil etmeyi planlıyor.1907 ÜNİFEB, 40`dan fazla ülkenin temsilcilerinin katılması beklenen bu etkinliğe bu yıl da katılım göstererek gelen temsilcilerle çeşitli paylaşımlarda bulunmayı hedefliyor.
‘Taraftarsız
Hayal Edin…?!` sloganıyla yola çıkarak futbolda taraftarlık olgusunun önemini ironiyle vurgulayan kongrenin bu yılki ayağına
Asbaşkanı
,
ligi CEO`su Claus Thomsen gibi isimlerle birlikte 1907 ÜNİFEB`i temsilen Yönetim Kurulu Üyeleri Erkin Bayrakçı, Selim Kul ve Yusuf Dömekeli katılacak.Kopenhag`da düzenlenecek kongrenin genel programı ise şu şekilde;
1 Temmuz 2011 Cuma – Açılış konuşmaları ve “Bütün renkler güzeldir“ sloganlı futbol turnuvası /
Stadyumu2 Temmuz 2011 Cumartesi - Katılımcıların tanıtım yapacağı seçimli 6 Workshop/
Stadyumu3 Temmuz 2011 Pazar - Avrupalı Taraftarların 3.
Yıllık Komite ve Yönetim Kurullarının seçiminin yapılacağı toplantı /
Stadyumu Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)