BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

1907 ÜNİFEB Kopenhag yolcusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pitaya2000
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 476

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Geçtiğimiz yıl FSE (Football Supporters Europe) tarafından Barselona`da yapılan kongrenin dördüncüsü bu yıl temmuz ayında Danimarka`nın KopEnhag şehrinde gerçekleştiriliyor.

Kongreye FSE resmi üyesi olarak davet edilen 1907 ÜNİFEB, 1-3 Temmuz tarihleri arasında Kopenhag`da ülkemizi ve Spor Kulübü`nü en iyi şekilde temsil etmeyi planlıyor.

1907 ÜNİFEB, 40`dan fazla ülkenin temsilcilerinin katılması beklenen bu etkinliğe bu yıl da katılım göstererek gelen temsilcilerle çeşitli paylaşımlarda bulunmayı hedefliyor.

‘Taraftarsız Hayal Edin…?!` sloganıyla yola çıkarak futbolda taraftarlık olgusunun önemini ironiyle vurgulayan kongrenin bu yılki ayağına Asbaşkanı , ligi CEO`su Claus Thomsen gibi isimlerle birlikte 1907 ÜNİFEB`i temsilen Yönetim Kurulu Üyeleri Erkin Bayrakçı, Selim Kul ve Yusuf Dömekeli katılacak.

Kopenhag`da düzenlenecek kongrenin genel programı ise şu şekilde;

1 Temmuz 2011 Cuma – Açılış konuşmaları ve “Bütün renkler güzeldir“ sloganlı futbol turnuvası / Stadyumu
2 Temmuz 2011 Cumartesi - Katılımcıların tanıtım yapacağı seçimli 6 Workshop/ Stadyumu
3 Temmuz 2011 Pazar - Avrupalı Taraftarların 3. Yıllık Komite ve Yönetim Kurullarının seçiminin yapılacağı toplantı / Stadyumu

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri