HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Öncelikle Şunu Söyliyim Taramadan İndirmeyin Ben Taradım Yok Virüs Taramadan İndirmeyiniz. Sonra Bazı Arkadaşlarımız Virüs Var Diyor Belki Haklılar Belkide Haksızlar Orası Size Kalmış.
Size Diyeceğim Taramadan İndirmeyiniz.
Anlatıma Geçelim.
Merhaba ********* Takipcileri sizler icin güncel ve herkesin hosuna gidecek bir pack
Hilesini sizler icin sunuyoruz Hilemizin adı multi Damage Hilesidir
Hileyi indirecek olan tüm ********* Takipcilerimiz hileyi indirdikten sonra güvenlik taraması mutlaka
Yapsınlar ben yaptım zararlı bir yazılım Yoktur
Metin2 Multi Damage Hack hilesi neye yarar ?
Arkadaslar verecegim videoda hilenin neye yaradıgını cok iyi anlarsınız daha önceki vermiş oldugumuz
Hile packlerına cok benzerlik var ama bu daha güzel benim dediklerimi uyguladıgınız takdirde sorunsuz
calıstırabilirsiniz hile sizin metin2 oyununda etrafınızda ne varsa Otomotik olarak onları yok etmeye yarar
fazla ayrıntıya girmeyecem videoda nasıl bir hile oldugu anlasılıyor ilk olarak sizler icin
Video Alttadır
Video:
Arkadaslar ilk olarak videoyu izleyiniz videoda nasıl bir hile oldugunu anlarsınız
Metin2 Multi Damage Hack Hilesinin Kullanımı
indirmiş oldugunuz dosyalarda 3 tane klasör olacaktır bunlardan
1:Metin2 DMG Hack
2:hshield
3:bypass
Bu 3 tane dosyayı ilk olarak sunları yapınız
Metin2 DMG Hack klasörünün icinde bulunan 4 tane pack dosyasını kopyalayıp metin2 oyununun
Kurulu oldugu klasörün icinde bulunan pack klasörün icine atınız degişsinmi yazısı cıktısa
evet deyip degiştirniz daha sonra hshield klasörünü metin2 oyunun kurulu oldugu
klasörün icine atınız bu sizin hackshilde yakalanmanızı önleyecektir en son olarak
bypass adındaki uygulamayı metin2 oyunun Kurulu oldugu klasörün icine atınız ve buna
tıklayarak oyuna giriş yapınız ve daha sonra bizim vermiş oldugumuz
videodaki gibi kimse ve etrafınızdakiler size yaklasmadan yok edersiniz
Oyuna Mutlaka Torrentsiz giriş yapılması gerekir aksi takdirde calısmayabilir eger bypass sizin
Torrentsiz girişi engelleyemiyorsa sitemizde verilen baska torrent kapatma programlarını
Şimdi İndirme Linklerini Vericem(Yorum Atmayı Unutma)
Hotlifeden İndirmek İSteyenler:
wupload:
Eğer Emeğim Geçtiyse Yorumlarınız Ve Replerinizi Bekliyorum Ve
Not:Video Alıntıdır.
Size Diyeceğim Taramadan İndirmeyiniz.
Anlatıma Geçelim.
Merhaba ********* Takipcileri sizler icin güncel ve herkesin hosuna gidecek bir pack
Hilesini sizler icin sunuyoruz Hilemizin adı multi Damage Hilesidir
Hileyi indirecek olan tüm ********* Takipcilerimiz hileyi indirdikten sonra güvenlik taraması mutlaka
Yapsınlar ben yaptım zararlı bir yazılım Yoktur
Metin2 Multi Damage Hack hilesi neye yarar ?
Arkadaslar verecegim videoda hilenin neye yaradıgını cok iyi anlarsınız daha önceki vermiş oldugumuz
Hile packlerına cok benzerlik var ama bu daha güzel benim dediklerimi uyguladıgınız takdirde sorunsuz
calıstırabilirsiniz hile sizin metin2 oyununda etrafınızda ne varsa Otomotik olarak onları yok etmeye yarar
fazla ayrıntıya girmeyecem videoda nasıl bir hile oldugu anlasılıyor ilk olarak sizler icin
Video Alttadır
Video:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Arkadaslar ilk olarak videoyu izleyiniz videoda nasıl bir hile oldugunu anlarsınız
Metin2 Multi Damage Hack Hilesinin Kullanımı
indirmiş oldugunuz dosyalarda 3 tane klasör olacaktır bunlardan
1:Metin2 DMG Hack
2:hshield
3:bypass
Bu 3 tane dosyayı ilk olarak sunları yapınız
Metin2 DMG Hack klasörünün icinde bulunan 4 tane pack dosyasını kopyalayıp metin2 oyununun
Kurulu oldugu klasörün icinde bulunan pack klasörün icine atınız degişsinmi yazısı cıktısa
evet deyip degiştirniz daha sonra hshield klasörünü metin2 oyunun kurulu oldugu
klasörün icine atınız bu sizin hackshilde yakalanmanızı önleyecektir en son olarak
bypass adındaki uygulamayı metin2 oyunun Kurulu oldugu klasörün icine atınız ve buna
tıklayarak oyuna giriş yapınız ve daha sonra bizim vermiş oldugumuz
videodaki gibi kimse ve etrafınızdakiler size yaklasmadan yok edersiniz
Oyuna Mutlaka Torrentsiz giriş yapılması gerekir aksi takdirde calısmayabilir eger bypass sizin
Torrentsiz girişi engelleyemiyorsa sitemizde verilen baska torrent kapatma programlarını
Şimdi İndirme Linklerini Vericem(Yorum Atmayı Unutma)
Hotlifeden İndirmek İSteyenler:
wupload:
Eğer Emeğim Geçtiyse Yorumlarınız Ve Replerinizi Bekliyorum Ve
Not:Video Alıntıdır.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)