mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Boss Kordinat Programı.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan trq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

merhaba arkadaşlar.öncelikle programın kendi emeğim oldugunu ve alıntı olmadıgını belirtmek isterim.kendim program yapımcısıyım.isteklere göre istenilen programları yapıyorum.buraya bu hileyi koymamın amacı tanıtımdır!.programdan memnun kalan arkadaşlar pm yolu ile veya program ekranındaki iletişim bilgilerinden bana ulaşabilirler.Şimdi programın nasıl çalıştığını anlatayım.programı indiriyoruz ve açıyoruz.karşımıza çıkan ilk sayfada reklamımızı göreceksiniz ok diyip diyer sayfaya geçiniz. 2.sayfaya geldiginizde bütün bossların listesi çıkacaktır.bu listeden ışınlanmak istediginiz bosu seçip Transfer Butonuna basarak yanına gidebilirsini.programın kullanımı oldukca basittir.Azrail ve Bin asker kesen arkadaşlara büyük kolaylık olacaktır.Programı çalıştıramayan arkadaşlar pm yolu ile bana ulaşırlarsa yardımcı olurum.Virüs Taratma Sonuçlarını Link Olarak veriyorum.Sizde Taratabilirsiniz!.Kolay Gelsin.!

///eedit backtoback

Moderatör tarafında düzenlendi:
bilader çalıştırdım programı.özel program yaptırmak istiyorum pm attım cevap verirsen sevnirim.dosya temiz çıktı saol..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri