Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar pardon ben hep yardım istiyorum ama bi gün bende size yardım ederim inşallah 
Durum şöle: arkadaşlar ya ben hiç bi güzel oyunu oynayamıyorum ve artık gerçekten bıktım hem bu web tabanlı yada internetten indirdiğim mmofps yada mmorpg tarzı oyunlardan sıkıldım...Artık bilgisayarımda Crysis2 gibi çok güzel oyunlar istiyorum böle oyunları oynayamamın tek sebebi ekran kartı problemi...Bildiğiiz bii çözüm varmı yada bilgisayarımın ekran kartını değiştirmeye kalksam kaç TL ye mal olur söylerseniz...sevinirim.
:m06::l02::f52::f51::ka10::l01::016::016::016::016:

Durum şöle: arkadaşlar ya ben hiç bi güzel oyunu oynayamıyorum ve artık gerçekten bıktım hem bu web tabanlı yada internetten indirdiğim mmofps yada mmorpg tarzı oyunlardan sıkıldım...Artık bilgisayarımda Crysis2 gibi çok güzel oyunlar istiyorum böle oyunları oynayamamın tek sebebi ekran kartı problemi...Bildiğiiz bii çözüm varmı yada bilgisayarımın ekran kartını değiştirmeye kalksam kaç TL ye mal olur söylerseniz...sevinirim.
:m06::l02::f52::f51::ka10::l01::016::016::016::016:
İnternetten ekran kartlarının fiyatlarına bakmaya ne dersin ? Eminim kendine uygun bir ekran kartı bulursun.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)