Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Gangster Metin2. Emek Serveri. 1 Yıllık Peşin Ödendi. 7-24 Online.

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jonny57

Level 5
TM Üye
Üye
Konular
181
Reaksiyon Skoru
78
Altın Konu
0
Başarım Puanı
102
TM Yaşı
15 Yıl 11 Ay 15 Gün
MmoLira
0
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

NOT: Server Bugün Rebootlanmiştir Ve Wslik OLMUSTUR Fakat NPC Ler Aynidir. Başlangiç 30 Lwdir.

Şimdi Size Bir Emek Vpssi Tanitacagim İsmi Gangstermt2. Emek Serveridir. Hergün TL Ler Oyunla İlgilidir. Serverimizde Sıralama Mevcuttur Ve Serverimiz Yenidir. User Sayisi Cogaldikca Eventler Artacaktir. Tabi Serverin Özelliklerini Saymakta Yarar Var Tabiki. İşte Serverin Özellikleri.

Bu Arada Buyrun Serverin Sitesi :http://www.gangstermt2.metin2vps.com
Facebook Yedek Sayfa: http://www.facebook.com/pages/GangsterMT2/189906134375530?sk=wall

- DROPLAR 1000 dir
- NPC LERDE 54 ZİHLARİ VE 2.SINIF 65 SİLAHLARI BULUNUR
- HERGÜN DÜZENLİ OLARAK EVENT VARDİR.
- 2. EFSUN BULUNUR FAKAT BİRAZ PAHALİDİR.
- ÖĞRETMENDEN SKİLLERİ ALDİGİNİZ AN PERFECT OLARAK SKİLLER SİZE VERİLİR
- PİYANGO SİSTEMİ VARDİR. (1-3 ARASİ NUMARA SİSTEMİ)
- KASİLMAK PARA KASMAK ORTA DERECEDİR. ( KASİLMAK 85-90 DAN SONRA COK ZORLASIYOR )
- İTEMLER +6 A KADAR YANMİYOR +7 DE ÇOK DÜŞÜK İHTİMAL YANMA ŞANSİ VAR. +8 +9 DA MALZEME İSTİYOR. İNCİLER NPCDE FAKAT BİRAZ PAHALİ.
- SERVERİN EN CAN ALICI KISMI İSE ZİRH BİLEZİK VE AYAKKABİ DÖNÜŞÜMLERİ AKTİF.
- HERGÜN DÜZENLİ EVENTLER YAPİLİYOR.

Kısacası Server Emek Serveri. Orta Derece Zorlukta Bir Serverdir. Oynamasini Bilmeyene Çok Zor Gelebilir Orasini Ben Bilemeyeceğim. Her Neyse Size NPC Lerden Biraz Ressimler Atmamda Yarar Var. İşte Npcden Ressimler.

Silah Saticisi

66lx60.jpg

Zirh Saticisi

ay4ao.jpg

SERVİS NPC- ÖZEL WAP

2pyrkns.jpg

Açıklama: Özel wap +100 levelların gidebileceği yerler.

Servis npc at alma, kahraman-zalim olma, cinsiyet değiştirme vb.

Epic Sura- İkramiye Görevlisi- Banka

http://i55.tinypic.com/29wsprd.jpg

Açıklama : Epic Sura 1.Sınıf 65 Silahlarini 80 Silahlarina Dönüstürüyor. İkramiye Oynama Sistemi mevcut. 1-3 Numara Sistemi.

Malzemeler

104mh6o.jpg

Açıklama : Epli Ürünlerin Bulunduğu Bölüm.

NOT: Bu Severde Herkes Mavilerde. Kirmizlarda Ve Sarilarda Çok Az Adam Var. Ben Sarıları Temsil Ediyorum 127 Lv Şaman. Nickim ShamanLee57. Soru Ve Sorunlarınız İçin Burdayim. Loncaya Alir Para Yardimi Yaparim.

Son düzenleme:
:) güzelmiş cidden

dsadasdasdasdas

dadasdqweqws

Lütfen Serverimize Gelin. Daha Yeni. Wsliktir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri