kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Albayrak açıkladı! Lauro...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan peacemackers
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 203

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Yönetim Kurulu Üyelerimizden Abdurrahim Albayrak, kaleci transferi konusunda ilk kez bu kadar net konuştu ve Internacional'in file bekçisi Lauro'nun transferi için "Camiamıza hayırlı olsun" dedi. İşte son gelişmeler...

dakika001s.jpg

Galatasaray'ın yönetim kurulu üyelerinden Abdurrahim Albayrak günlerdir konuşulan ve son olarak geçtiğimiz gün gündeme gelen Internacional'in file bekçilerinden Lauro'yı değerlendirdi.

TFF Başkanlık seçimleri için Ankara'da bulunan yöneticilerimizden Abdurrahim Albayrak, CNN Türk mikrofonlarına yaptığı açıklamada direkt olarak olmasa da deneyimli Brezilyalı kalecinin transferini doğruladı.

Albayrak konu ile ilgili yaptığı açıklamada: "Hocamız istedi. Kaleci antrenörümüz Claudio Taffarel kendisi gitti, başkanımız ve teknik direktörümüzün istekleri doğrultusunda görüşmelerini sürdürdü. Fatih hocamız ın direktifi ile yapıldıysa zaten doğru bir transferdir." ifadelerini kullandı.

Albayrak yaptığı açıklamada Galatasaray kalesine uzun vadeli bir isim çıkaramadıklarını söyleyerek: "Bana göre isim almak değil isim çıkartmak lazım. Biz ucuz maliyetlerle büyük işler yapmak istiyoruz. Bence Taffarel gibi takımımızın deneyimli kaleci antrenörü gidip beğendiyse, akan suların durması gerek. Biz camia olarak uzun süredir kaleci yetiştiremedik. Ben inanıyorum ki Taffarel bu takıma önemli kaleciler yetiştirecek. Kendisi Galatasaray'a ucuz ve kaliteli bir kaleci kazandırdı. Hayırlı ve uğurlu olsun diyorum" sözleri ile açıklamalrını noktaladı.

Lauro Junior Batista da Cruz kimdir?

1.93 boyunda 94 kilo olan 1980 doğumlu kaleci ilk olarak Ponte Preta alt yapısında futbola başladı. 2001 yılında henüz 21 yaşındayken Ponte Preta'da A takıma yükselen Lauro, 2005 yılına kadar formasını giydiği Ponte Preata'yla tam 150 maça çıktı. 30 yaşındaki tecrübeli kaleci kariyerinin en enteresan olaylarından birini de Ponte Preta formasıyla yaşadı ve 3 Ağuştos 2003 günü kariyerinin tek golünü attı.

İstikrarlı performansıyla ülkenin büyük takımlarından Cruzeiro'nun dikkatini çeken Lauro 2006 yılında buraya transfer oldu. Cruzeiro da sadece 10 kez eldivenleri takabilen Lauro oradan Sertaozinho takımına kiralık olarak gönderildi. Orada oynadığı 17 karşılaşmanın ardındansa yolu ülkenin bir başka devi İnternacional'e düştü.

Sezonun 2. bölümünde transfer olduğu İnternacional'de eldivenleri kısa zamanda aldı. Uzun süredir formasını giydiği takımda toplam 113 kez forma şansı bulan tecrübeli eldiven son dönemdeyse önce Roberto Abbondanzieri, sonrasındaysa Valencia'dan Renan'ın transferiyle eldivenleri kaybetti. Buna rağmen bu sezon Paulista'da 10 maçta , ligdeyse 1 maçta forma giyen Lauro'nun yeni istikametini kendisi gibi 5 yıl İnternacional forması giyen Taffarel belirleyecek gibi duruyor.

Lauro'nun kariyerinin son döneminde Galatasarayla büyük başarılar yaşayan Taffarel'in yerini doldurabilecek bir isim olup olmadığı şuanki en büyük merak konularından.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri