Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Milliler Macaristan yolcusu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan backtoback
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 198

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Macaristan'ın Miskolc kentinde 15-22 Ağustos tarihleri arasında yapılacak Dünya Şampiyonası'na 43 ülke katılırken, Türkiye şampiyonada 7 sporcu ile temsil edilecek.

Milli takım kafilesinin başkanlığını da yapan Federasyon Başkanı Mehmet Genç yaptığı açıklamada, şampiyonanın güzel olacağına inandıklarını belirtti.

Başkan Genç, şampiyona sırasında Türkiye'nin tanıtımına katkı sağlayacak bir kokteyl de düzenleneceğini belirterek, ''Türkiye'de oryantirigin var olduğunu göstermek istiyoruz. Bu spor, Avrupa'da 100 yıldır yapılıyor. Bizde ise çok yeni. Ülkemizde tarihi ve turistik açıdan öne çıkan İstanbul, Antalya, Tokat (Niksar) ve Nevşehir (Kapodokya) gibi yerlerde yapılabilecek etkinlikleri tanıtacağız. Bu tanıtım için Nevşehir'den bir arkadaşımız bizimle birlikte geliyor'' dedi.

Oryantiringin daha çok kuzey ülkelerinde yapıldığını dile getiren başkan Genç, ''Kuzey ülkelerinde daha yaygın olan bu spor benim ülkemde her zaman yapılabilir. Çünkü kuzeyde ağırlıklı bir mevsim var. Halbuki benim ülkem bu spor için biçilmiş kaftan. Oryantiring Türkiye'de yaz-kış yapılabilir. Kışın doğuda kar varken, takımlar Antalya'ya kampa gelebilir. Kapodokya'da uluslararası bir yarış düzenleyebiliriz'' diye konuştu.

Yarın Macaristan'a gidecek milli takım kafilesi şu sporculardan oluşuyor:
Ahmet Kaçmaz, İrfan Altuntaş, Özgür Fettah, Musa Erdoğan, Tuğba Karagöz, Emine Sezgünsay, Şengül Üzen.

Bu arada milli takım kafilesinde, şampiyonadaki tanıtımda görev almak üzere Göreme Mustafapaşa Belediyesi'nden Mehmet Nuri Özden de yer alıyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri