Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Admin Üsluplugum Yzünden İlk ozur dilerim aslında böle biri deilim ama ooo anki tepkimle onları yazdım sizden ozur dılerım gerçekten paramı sızde degerlendırmek ıstemıstım sizden bir kraliyet birde zehir klıcı alıcaktım onlıne marktten ama bir kere tıklamama ragmen 2 tane gelince üzüldm ve sinirlendim sizden ozur dılıorum
Ama nesne marketıme baktıgımda 2 taneydi tabiki böle sorrunlar olacak bu dogal bişi neticede phple yazılmıs bır sistem sorunların olması cook normal ama böle bi sorun olunca sizin bu soruna bakıp düzeltmeniz lzm deilmi böle sorunlar ıllakı olacak ama bu soruna mudahale etmenızı ıstemıstım
Kabalıgım Ve Üsluplugum yuzunden ozur dılerım Admin
Ama nesne marketıme baktıgımda 2 taneydi tabiki böle sorrunlar olacak bu dogal bişi neticede phple yazılmıs bır sistem sorunların olması cook normal ama böle bi sorun olunca sizin bu soruna bakıp düzeltmeniz lzm deilmi böle sorunlar ıllakı olacak ama bu soruna mudahale etmenızı ıstemıstım
Kabalıgım Ve Üsluplugum yuzunden ozur dılerım Admin

özel mesaj atsan veya profil duvarına yazsan daha mantıklı değilmi burasi sohpet yeri değil zaten ilgilenmezler 

admin bugun size özel mesajla döneceigini bildirmişti.Gerisini özel mesajda konusablrsnz
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...