- Konular
- 41
- Reaksiyon Skoru
- 58
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
size guvenip aldim bir online sistem yapiorsunuz ama tek tiklamamla 2 tane geldi ben napabilirim bu sizin sorunuzuz deilmi abi versen nolucak kraliyetin yerine zehir istiorum ben para odemisim oo parayi siz burdan kazaniorsunuz onu ben kazanabilmek icin neler cekiorum ama siz mt2 acip eglenerek para aliorsunuz ve bole para kazandiginiz icin benim durumumu anlamiorsunuz
- Konular
- 304
- Online süresi
- 2h 36m
- Reaksiyon Skoru
- 250
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 164
- MmoLira
- 10
- DevLira
- 0
bu yoruma kesinlikle katiliyorum sonucta kimsenin hakkinin gectigi yok ortada verdigin miktarin yerine oyundaki miktari aliyorsun tamamen senin hatan 2.ci konuya gelince konusma sekline dikkat etmelisin kimse actigin konuyada bakilirsa yaziklar olsun diyorsun ? hicbir kimsenin sorumlulugu yok gönderdigin kadar miktari eksıksız almissin sonucta tamamen senin hatandir oyunda kurap carpsin ? veya allah carpsin bu tür konusmalarida cogu insan kullanıyor bunlarada dikkat etmelisin hakaret edipde sonra lütfen diyorsun bence burdada yanlis yapmissin basinda rica etmeliydin tamamen senin kendinin yapmis oldugu bir hata kendinde söylüyorsun 2kere tikladim diye kimsede suc aramamalisin iyi ForumlarSen bu uslubla hiç bir şey almayı haketmiyorsun bence.Lütfen demeyi öğrenmelisin burda bizim suçumuz yok.2 kere tıklamışsın 2 kere gelmiş daha önce böle bir sorun görülmedi.Paranın haram olucagıda yok sonuçta karşılık olarak 50 mmolira verilmiş sana değerlendirecek olan sensin bu parayı
- Konular
- 41
- Reaksiyon Skoru
- 58
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
ya kardesim tek tikladim tekkkkkkkkkk ya neden yalan atim nedennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
- Konular
- 41
- Reaksiyon Skoru
- 58
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
adminnn nolur nolurrrrr ver zehirimi al kraliyeti ltfn yaaa ben tek tikladidm diorum allah beni bilior eger size yalan atiorsam birdaha yasamak olmasin
- Konular
- 21,048
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 5mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 20,147
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 9 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 854
- MmoLira
- 3,777,743
- DevLira
- -3
Sorun 1 kere ya da 2 kere tıklamış olman değil. Sorun burda gelip bize durup dururken hakaret etmeye başlaman, emir vermeye başlaman. Şu durumda suç senin bizim değil. Çünkü sistem logları tutuyor. 1 kere tıklasan 1 kere gelir 2 kere tıklamışsınki 2 kere gelmiş.
Yarın inceleyeceğim hesabını konuyla ilgili sana özel mesaj ile geri dönüş yapacağım. Yarına kadar bekle lütfen
Yarın inceleyeceğim hesabını konuyla ilgili sana özel mesaj ile geri dönüş yapacağım. Yarına kadar bekle lütfen
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)