shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

admin yaziklar olsun size

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tutic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 779
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tutic

Level 5
TM Üye
Konular
41
Reaksiyon Skoru
58
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 8 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
82
MmoLira
1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

ya ben marketten kraliyet alicaktim ama 2 tane geldi ve paramda gitti ben bunu yerine zehir kilici istiyorum ve bunun olmasini istiorum bunu kesinlikle geri alicaksin admin bole bisi yok 1 kere tikliorum 2 tane geldi coook ayip yeminle param haram olsn resmen kaziklanidm

Sen bu uslubla hiç bir şey almayı haketmiyorsun bence.Lütfen demeyi öğrenmelisin burda bizim suçumuz yok.2 kere tıklamışsın 2 kere gelmiş daha önce böle bir sorun görülmedi.Paranın haram olucagıda yok sonuçta karşılık olarak 50 mmolira verilmiş sana değerlendirecek olan sensin bu parayı

Panelden kontrol ettim zırhları alma saatlerin ;
1 tanesi 17:59:52
1 tanesi de 18:01:08

Bu üslubunla sana yardımcı olmamızı beklemiyorsun değilmi ?

abi allah kuran carpsinki ben tikladim ve 2 tane gledi 50 TL m gitti ya ama kuran dedim ki var 2 tane ama 1 kere bastim size gucendigim icin parami yatirdim ben bunu zehirle tks istiorum abi ltfn ya kuran carpsin yeminle 1 tikla 2 tane geldi

ya size yalan nie atimki 2 tane geldid tek tikla bunu geri alinmasini talep ediorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri