kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Yepyeni Kız Ninja Kraliyet !!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsnsvs58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Sizler İçin Yaptığım Ninja Kraliyeti :)

9395.jpg

Göremeyenler İçin ;

Yapmanız Gerekenler :
•Öncelikle PC.epk'yi Açıyoruz,
•İnen rar'ın içindeki "assassin_queen01" adlı dosyayı PC.epk>Assasin içine atiyoruz.
•PC.epk Kapatıp oyunun kurulu olduğu dosyanın içindeki PACK dosyasına atiyoruz ve oyuna giriyoruz.

BAŞKA HİÇ KİMSEDE YOKTUR ! ALINTI YAPARKEN SÖYLEYİN

Rar Pass : hsnsvs58

+Rep'in Yeter Kardeş :)

hsnsvs58.Oncelıkle paylasım ıcın tskkrler ama yalana gerek yok.BUnu sen yapmıs olamassın.Bunu yapabılmek ıcın .gr2 uzantılı dosyaları edıtleyen programa ıhtıyac var . oda turkıyede hıc bı forumda yok. yanı anca bebeler ınanır demek ısıtoyrum bebenın de turkmmo da ne ısı var :)

Bak kardeşim ;
1.Granny Viewer ADLI DOSYA İLE .Gr2'ler açiliyo ama benim Gr2 ile bi işim bile olmadi
2.Bu ayarları .dds Uzantısı ile yaptim.Photshop'a dds uzantısı yükledim
Artik çok konuşma senin gibi bebelerin işi yok ;)

Bak kardeşim ;
1.Granny Viewer ADLI DOSYA İLE .Gr2'ler açiliyo ama benim Gr2 ile bi işim bile olmadi
2.Bu ayarları .dds Uzantısı ile yaptim.Photshop'a dds uzantısı yükledim
Artik çok konuşma senin gibi bebelerin işi yok ;)

DranViewer İle Açılıyor Doru Ama dds Dosylarını Photoshop'A nasıl yaptın :eek:

1-Sen bu zırhı yapmıssan Granny Viewer gr2 acar dogru.Snın ıcın onemli olan acmak deıl EDITLEMEK.Granny Viewer bır dosya deıldır programdır :) zırhı nası yaptıgın belli oluyor :)
2-.dds uzantısı ile Oyunda gorunen ICON kısmını degıstırırsın.Ustune gıydıgınde yıne aynı kralıyer olrk gozukur.
G*t ettim sanıyorsun ama G*t oLuyorsun farkında deıLsın xD

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri