Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaslar videolarda goruyorum cheat engıne ile esrarengiz hacklar yapabılıyolar speed hack gibi ama ben bir turlu beceremedım
Benım oynadıgım oyun biraz farklı
Xblaster oynuyorum ve onda speed hack lasım cheat engine ile yada baska şeyle lütfen yardım edersenız sevinirim. Hee bide sunlarla gelmeyın sağda speed hack kutucugu war biliyorum ama yapamadım
o sol uste tıklanan yerden seçeğim seyi dogru secemedım yada :S msn adresımı eklersenız sevinirim imzamda ve profılımde yazıyor. Şimdiden teşekkür ederim.
Benım oynadıgım oyun biraz farklı
Xblaster oynuyorum ve onda speed hack lasım cheat engine ile yada baska şeyle lütfen yardım edersenız sevinirim. Hee bide sunlarla gelmeyın sağda speed hack kutucugu war biliyorum ama yapamadım
o sol uste tıklanan yerden seçeğim seyi dogru secemedım yada :S msn adresımı eklersenız sevinirim imzamda ve profılımde yazıyor. Şimdiden teşekkür ederim.Cheat Engine ye Giriyorsun !! Orda Bir Yeşil Kutu Yanıp Yanıp Sönüyor Oraya Tıklıyacaksın
Orda xbladin logosu vardır adı dogru olmasa bile Logosu Aynıdır !!
Sonra Enable Hack Systeam Diye Bir Kutu Var Ona Tıkla
Sonra Orda 1.0 Yazar Onu 5.0 Veya 3.0 Yap Apply Yap
Tamamdır Oyuna Gir
Hayırlı Hackler
Tamamdır Oyuna Gir
Hayırlı Hackler
Cheat Engine ye Giriyorsun !! Orda Bir Yeşil Kutu Yanıp Yanıp Sönüyor Oraya Tıklıyacaksın
Tamamdır Oyuna Gir
Hayırlı Hackler
öyle yaptım ama usta olmuyor lutfen msn mı eklıyıp ordan anlatırmısnız surumu eskı dıyemı olmuyor onuda bılm lütfen :S:S
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)