Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

Merhaba

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TheKronos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba turkmmo forum üyeleri ;

Foruma yeni katıldım.Gerçekten de bu forum kusursuz mükemmellikte.Çok beğendim.Aranıza katılmak istedim.Nickim "TheKronos".Aslında sadece "Kronos" diye yazıcaktım fakat olmuyor."Kronos" Yunanlılarda kainatın hakimi olarak bilinir.Ben bu tür şeylere inanmam.Fakat bu tür nick veya benzeri yazılar her zaman ilgimi çeker.

Artık sürekli olarak bu forumda takılacağım."Forum kuralları"nı baştan son'a kadar okudum.Bütün kurallara uyacağımı ilk konumda sizlere garantilemek isterim.Paylaşımlarım elbette olucak.Arkadaşlıklar kuracağım.Çünkü gerçekten bu forumu sevdim.Bir forum sitesinde takılmak hobilerimden biridir.Kendimi kısaca tanıtayım.Öncelikle ismimi belirtmek istemiyorum.Çünkü benim prensibim böyledir.Hangi site olursa olsun.Gerçek ismimi asla yazmam.Bilgisayar ve internet büyük ilgi alanımdır.16 yaşındayım.Online oyunlardan sevdiklerim Metin2,IMVU,Counter strike.PC oyunlarından sevdiklerim GTA serileri,NFS serileri,PES serileri,FİFA serileridir.Ayrıca Max payne gibi bir hikaye üzerine anlatılmış silah,aksiyon oyunlarınıda severim.Bu forumu Google'da pek çok bilgi ararken arama sonuçlarında turkmmo sitesini sık gördüğümde katılmayı düşündüm.Herkese şimdiden iyi forumlar dilerim.

The Kronos.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri