- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Simdiden Herkeze SelamünAleyküm
Beyler Hemen Konuya Gecıyorum
Simdi Turkmmo Sitesinden Bypassxtarp (2) Onu İndiriyoruz Ben Link Koymayı Bılmıyorum k.b
Sonra Cheat Engineyi İndiriyoruz Kendi Sitesinden
Ve Bypassxtrap I C
rogramFiles/Z8game/Crossfire icine atıyoruz Herkesinki Program Files de Olmayabilir
Sonra Bypassla Pacht Doldurup Oyuna Giriyoruz id pas Kısmını Hemen Yazıyoruz
Sonra Sw A giriyoruz Hemen Geri Cıkıyoruz 20 25 Saniye beklıyoruz Bi daha Giriyoruz Yine Geri geliyoruz 20 25 sn Bekliyoruz Sonra İstediginiz Odaya Girebilirsiniz Odanın İcinde Cheat Engineyi Masaüstünden Acıyoruz Yapması Cok Basit Orada Yanıp Sönen compuıter resmi var Tıklıyoruz Ona Orada
Crossfire.exe Ye Tıklayıp Open Diyoruz Speed Hack Yazara Oranın Yanına Clik tıklıyoruz 2.0 Veya 3.0 Yapın Tavsiyem Appy deyin tmm dır...
ASLINDA KOLAY DA BEN UZUN ANLATTIM K.B
Beyler Hemen Konuya Gecıyorum
Simdi Turkmmo Sitesinden Bypassxtarp (2) Onu İndiriyoruz Ben Link Koymayı Bılmıyorum k.b
Sonra Cheat Engineyi İndiriyoruz Kendi Sitesinden
Ve Bypassxtrap I C
rogramFiles/Z8game/Crossfire icine atıyoruz Herkesinki Program Files de OlmayabilirSonra Bypassla Pacht Doldurup Oyuna Giriyoruz id pas Kısmını Hemen Yazıyoruz
Sonra Sw A giriyoruz Hemen Geri Cıkıyoruz 20 25 Saniye beklıyoruz Bi daha Giriyoruz Yine Geri geliyoruz 20 25 sn Bekliyoruz Sonra İstediginiz Odaya Girebilirsiniz Odanın İcinde Cheat Engineyi Masaüstünden Acıyoruz Yapması Cok Basit Orada Yanıp Sönen compuıter resmi var Tıklıyoruz Ona Orada
Crossfire.exe Ye Tıklayıp Open Diyoruz Speed Hack Yazara Oranın Yanına Clik tıklıyoruz 2.0 Veya 3.0 Yapın Tavsiyem Appy deyin tmm dır...

ASLINDA KOLAY DA BEN UZUN ANLATTIM K.B