HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
başlıkta belirttigim gibi arkdaslar 43 edit satılır.TL olarak hepsi:900TL
normalde 1200 civarı eder düz itemde war bir sürü,çarlar 97 sura-95 ninja-99 savascı-95 kraliyetli sura satılır.14 tane zehir wsws war
. ciddi alıcılar bana özel mesaj atsın.Biliyorum 900TL çok gibi ama editlerde çok
.
lütfen saçma sapan kandırmada bulunmak isteyenler hiç ugrasmasın.Msn de ve dier konusmalarımız ss alınıcaktır.Kötü bir niyet ortaya çıkarsa veya hissedersem ankara adliyesine dilekçe bırakıcam!! bunuda belirtmek istedim.İşgüzarlık yapmayın!.Ben o editlere daha az para harcadım ama denir ya "aza al fazlaya sat" oyuzden
hadi iyi forumlar. :ka19:
normalde 1200 civarı eder düz itemde war bir sürü,çarlar 97 sura-95 ninja-99 savascı-95 kraliyetli sura satılır.14 tane zehir wsws war
. ciddi alıcılar bana özel mesaj atsın.Biliyorum 900TL çok gibi ama editlerde çok
. lütfen saçma sapan kandırmada bulunmak isteyenler hiç ugrasmasın.Msn de ve dier konusmalarımız ss alınıcaktır.Kötü bir niyet ortaya çıkarsa veya hissedersem ankara adliyesine dilekçe bırakıcam!! bunuda belirtmek istedim.İşgüzarlık yapmayın!.Ben o editlere daha az para harcadım ama denir ya "aza al fazlaya sat" oyuzden
hadi iyi forumlar. :ka19: