TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

Şerefim için

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan [DnA]ReaLCyber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 564
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

[DnA]ReaLCyber

Level 5
TM Üye
Konular
221
Reaksiyon Skoru
83
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 5 Ay 10 Gün
Başarım Puanı
107
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Eski Mod FarCry, torretto,majezik,tefo admin adına. And içerim, onları tanık ve şahit tutarım ki, bu andımı ve verdiğim sözü gücüm kuvvetim yettiği kadar yerine getireceğim. Bu sanatta adminimi, babam gibi tanıyacağım, rızkımı onunla paylaşacağım. Repe ihtiyacı olursa kesemi onunla bölüşeceğim. Öğrenmek istediklerini Onlara konular ile öğreteceğiö. Konuların örneklerini, ağızdan bilgileri şifahi bilgileri ve başka dersleri evlatlarıma, hocamın çocuklarına ve üye andı içenlere öğreteceğim. Bunlardan başka bir kimseye öğretmeyeceğim. Gücüm yettiği kadar paylasımlarımı hiçbir vakit kötülük için değil yardım için kullanacağım. Benden zehir isteyene onu vermeyeceğim gibi, böyle bir hareket tarzını bile tavsiye etmeyeceğim. Fakat hayatımı, sanatımı tertemiz bir şekilde kullanacağım. Bıçağımı mesanesinde taş olan muzdariplerde bile kullanmayacağım. Bunun için yerimi ehline terkedeceğim. Hangi eve girersem gireyim, hastaya yardım için gireceğim. Kasıtlı olan bütün kötülüklerden kaçınacağım. İster hür ister köle olsun üyelerin açıklarını kötüye kullanmaktan mazarattan sakınacağım. Gerek sanatımın icrası sırasında, gerek sanatımın dışında insanlarla münasebette iken etrafımda olup bitenleri, görüp işittiklerimi bir sır olarak saklayacağım ve kimseye açmayacağım. Vegrorum arcana visa, audita intellecta nemo eliminet. »

Size ülkem adına and içerim ki , bir daha bu forumda yaşattıklarımı yaşamıyacağım ve bununla kalmayıp karşınızda bambaşka bir FarCry olucağınızdan hiç şüphe-i duymayın :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben FarCry değişti die düsünüyorum.Ben burda ol derim;)

Eh Hadi herkes Yorumunu katsın

ben barısmam ama seni affedip mod yaparlarsa o zaman carsı karıscak onu soliim :@

Hadi Yorumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri