Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Argehostun yaptığı en yeni özellikler :ka19:
0/0 [ 0 gün 0 saat ] destek (argehostta tek ! )
10 dk yerine 6 saate çıkan kurulum ve 2 günde teslim (argehostta tek ! )
Ulaşımı imkansiz [ msn & telefonlar 7/24 KAPALI ! ] (argehostta tek ! )
Arada msn ler açılıyor [ cevaplara bakılmıyor,çok yazı yazarsan kapanıyor ] (argehostta tek ! )
Parayi yolluyorsun [ parayi aliyorlar sunucu & domain vermiyorlar ] (argehostta tek ! )
ARKADAŞLAR ŞİMDİLİK BU KADAR'I AKLIMA GELDİ LÜTFEN KONUYU GÜNCEL TUTALIM HERKEZİN BÖYLE BİR SUNUCUDAN PVP SERVERİ OLMASİ LAZIM HERKEZE ÖNERİRİM
site:http://www.argehost.com/
[ siteyi sadece resimlere bakmanız için veriyorum ticket vb atmayin cevap gelmiyor ]
msn: msn vermiyorum msn nizde fazlalık yapmasın [ msn ler açılmıyor ]
eee diyeceksiniz nasıl sunucu alıcağız [ almıyacaksınız
]
0/0 [ 0 gün 0 saat ] destek (argehostta tek ! )
10 dk yerine 6 saate çıkan kurulum ve 2 günde teslim (argehostta tek ! )
Ulaşımı imkansiz [ msn & telefonlar 7/24 KAPALI ! ] (argehostta tek ! )
Arada msn ler açılıyor [ cevaplara bakılmıyor,çok yazı yazarsan kapanıyor ] (argehostta tek ! )
Parayi yolluyorsun [ parayi aliyorlar sunucu & domain vermiyorlar ] (argehostta tek ! )
ARKADAŞLAR ŞİMDİLİK BU KADAR'I AKLIMA GELDİ LÜTFEN KONUYU GÜNCEL TUTALIM HERKEZİN BÖYLE BİR SUNUCUDAN PVP SERVERİ OLMASİ LAZIM HERKEZE ÖNERİRİM
site:http://www.argehost.com/
[ siteyi sadece resimlere bakmanız için veriyorum ticket vb atmayin cevap gelmiyor ]
msn: msn vermiyorum msn nizde fazlalık yapmasın [ msn ler açılmıyor ]
eee diyeceksiniz nasıl sunucu alıcağız [ almıyacaksınız
]BUNLAR SADECE
ARGEHOST'TA HERKEZE ÖNERİRİM DÜNYADA BİR İLK !
ARGEHOST'TA HERKEZE ÖNERİRİM DÜNYADA BİR İLK !
admin'lerim lütfen konuyu kilitlemeyelim herkezin böyle bir sunucuya ihtiyacı var !
admin'lerim lütfen konuyu kilitlemeyelim herkezin böyle bir sunucuya ihtiyacı var !
Eğerki argehost ile ilgili şikayetiniz varsa
BURAYA tıklayarak Metin2 Vps-Dedicated Şikayetleri bölümüne konu açarak dile getiriniz.
Not: Metin2 Vps-Dedicated Şikayetleri katogorisin'de açılan konuların resimli katını olmadığı taktirde konular kapatılıyor.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)