18 Eylül 21:00 — DUHAN2 açılıyor! 1-120 Official Emek, P2W yok, Ücretsiz Oto Av + Balık Botu, TL ödüllü rekabet ve Legal Pazar seni bekliyor. HEMEN TIKLA!
BlueDraGOoN tam olarak nickni yazamadım nickli sura ve ninjası olan eleman tam bir hilecidir
bu gün sürgünde kasıyordu ben geldim slotunu almaya çalıstım DC ile slotu ve beni attırdı daha sonrada oyuna girdiğimde lag dan attığını söyledi lag dan beni oyun attı diyelim 10 tne generalidemi lag attı oyundan
127 lwl e nasıl kastığı belli oldu arkdaslar milletin slotunu alıp işini btryr snra slotu yok ediyor DC ile böyle hilecilere oyunu oynatmıcam oyunu haram edecem bunlara oyunun yöneticilerini kutluyorum oyunu 10 numara yönetiyorlar 2 dk yöneticileri eleştiriyoruz hemen konuyu kapyorlar böyle yöneticilik olmaz kardesim sizden bir cacık olmazZZZZZZ

bu gün sürgünde kasıyordu ben geldim slotunu almaya çalıstım DC ile slotu ve beni attırdı daha sonrada oyuna girdiğimde lag dan attığını söyledi lag dan beni oyun attı diyelim 10 tne generalidemi lag attı oyundan
127 lwl e nasıl kastığı belli oldu arkdaslar milletin slotunu alıp işini btryr snra slotu yok ediyor DC ile böyle hilecilere oyunu oynatmıcam oyunu haram edecem bunlara oyunun yöneticilerini kutluyorum oyunu 10 numara yönetiyorlar 2 dk yöneticileri eleştiriyoruz hemen konuyu kapyorlar böyle yöneticilik olmaz kardesim sizden bir cacık olmazZZZZZZ

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Kanıt ?
öyle bi hile kulnacağını bilmediğim için ne ss nede video hiç bişi almadım kanıt fln yok yani DC de değil bu başka birsey çnku adam yarde ölü iken bile oyundan attryr slotu ve beni o charları kontrl altına alınmalı ve izlenmelidir
Elinde kanıt yok hatta hiçbirsey yok kalkıp onca söz mü ediyrsun ? Adam yerde ölü yatıyr diyrsn dc diyrsun bnların hepsi bir çelişki oldugunun farkında mısn ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...