TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Hesk 2.2 TR yama

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan souzamt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 734

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Hesk 2.2 TR yama (Selcuk57 Yapımı)

Kısaca Script destek sistemi için tasarlanmış tamamen ücretsiz bir script.Online destek sistemi değildir.Bugün böyle birşey lazım oldu buldum paylaşayım dedim.Sıkça sorulan sorular köşesi olarak kullanabilirsiniz yada destek sistemi olarak
smilev.gif
kullanıcılarınız destek talepi oluşturuyor sizde yanıtlar veriyorsunuz.Yada diyelim bir bilgisayar mağzanız var 5 adet personel var bu 5 personeli ayrı kategorilere yetkili yaparsanız her personel kendi kategorisine gelen destek sorularını yanıtlar.
Ek olarak bilgi bankası şeklindede kullanmak mümkün bilgisayar mağzanız yada hosting siteleriniz içinde kullanılabilir

Demolar
Demo:

indirme Linkleri

Script Burdan:
Dil Burdan:

Kurulum: Scripti indirin ftp ye sallayın sonra

1- siteadi.com/install çalıştırın sırası ile adımları takip edin kurulum tamam
2- Kurulum bitince install klasörünü mutlaka silin.
3- Türkçe yapmak için language klasörü içine tr klasörünü olduğu gibi atın.Daha sonra admin panelden Türkçe dilini seçin kaydedin gerek site ön yüzü gerek admin paneli Türkçe olur.

Benim bildiğim bir yöntem var hç imsenin uğraşmıyacağı daha önce mutlaka trk pvp serveri oynamışsınızdır.o pvp llerin içindekiindexs dsyasını yani root.eix root.epk bunların olmadığı tüm dosyaları atalım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri